1. Anasayfa
  2. Bitki Bakımı
  3. Talep Edilmeden Yaptığınız Yardımların Başkalarının Hayatlarını Nasıl Mahvettiğinin 8 İşareti Bakım

Talep Edilmeden Yaptığınız Yardımların Başkalarının Hayatlarını Nasıl Mahvettiğinin 8 İşareti Bakım

«



Merhaba dostlar. Bu videoda, Talep Edilmeden Yaptığınız Yardımların Başkalarının Hayatlarını Nasıl Mahvettiğini gösteren bazı işaretleri anlattım. Lütfen otomatik cevap vermek yerine, videoyu izleyip o şekilde değerlendirin. Çünkü bu video, yardım etmemekle, destek olmamakla, uzaktan izlemekle, kötü ve faydasız bir insan olmakla ilgili değil. Bu video, karşımızdaki kişiyi anlamakla, ona değer vermekle, sevdiğimiz insanları güçlendirmekle, onların dayanıklılık inşa etmesine yardım etmekle ilgili.

Sevdiğimiz insanlara ya da ihtiyacı olan insanlara koşa koşa yardım etmeyi seven bir toplumuz ancak, yardım etme eylemi abartıldığında, yanlış anlaşıldığında, karşımızdaki kişiye yardımdan daha çok zarar vermiş oluyoruz. İşte bu video, bu durumun ayrıntılarını anlatmakta, farkındalık kazandırmakla alakalıdır.

Bu düşündürücü video, aşırı veya yanlış yönlendirilmiş yardımın istenmeyen sonuçlarını araştırıyor ve nezaketinizin önemsediğiniz kişilere istemeden zarar verebileceğine dair 8 işareti inceliyor. Stoacı felsefeden yola çıkarak, destek ve güçlendirme arasındaki hassas dengeyi inceliyor, daha sağlıklı ve daha tatmin edici ilişkiler geliştirmenize yardımcı olacak pratik bilgiler ve gerçek hayattan örnekler sunuyoruz. Aşırı yardım etmenin tuzaklarından nasıl kaçınacağınızı ve başkalarında kendine güven ve büyüme tohumlarını nasıl besleyeceğinizi keşfedin.

İzlediğiniz için teşekkür ederim.

00:00 GİRİŞ
01:45 1- BAĞIMLILIK
04:48 2- KIZGINLIK
08:01 3- ÖĞRENME EKSİKLİĞİ
11:28 4- GÜVEN AŞINMASI
14:17 5- SAĞLIKSIZ DAVRANIŞLARI ETKİNLEŞTİRMEK
17:29 6- TÜKENMİŞLİK
21:15 7- DENGESİZ İLİŞKİLER
25:28 8- ALTTA YATAN SORUNLARI GÖZ ARDI ETME

►Kanalıma Abone Olun.💪
https://www.youtube.com/channel/UC4BFa4XH1KKQ6z5etfFHoJg

👇Aklınızı, Erdeminizi ve Mutluluğunuzu keşfetmek, Stoacı filozoflardan (Zeno, Epictetus, Seneca, Marcus Aurelius) Stoacılık hakkında daha fazlasını öğrenmek için diğer videolarıma göz atabilirsiniz:

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.