«



Stresten uykusuzluğa kadar birçok soruna iyi geldiği bilinen melisa çayı, tamamlayıcı tıpta ilaç olarak kullanılıyor. Ancak bu çayı tüketirken bazı kurallara uyulması önem taşıyor. Bitki çayları arasında yatıştırıcı ve sakinleştirici etkisiyle bilinen melisa çayının günde 2 fincandan fazla tüketilmemesi öneriliyor.
Doğadaki Sağlık ekibi melisa bitkisinin faydalarını ve kullanırken dikkat edilmesi gereken şeyleri sizler için araştırdı ve bu videoyu hazırladı.
İyi seyirler ve lütfen kanalımıza abone olmayı unutmayınız.
İnternette insanlar, melisa hangi hastalıklara iyi gelir, melisa çayı nasıl demlenir, melisa çayı kimler kullanamaz ve her gün melisa çayı içilir mi gibi sorulara cevap arıyorlar.
Melisa bitkisi tam bir antioksidan deposudur.
A ve C vitamini, folik asit, potasyum, kalsiyum, demir, çinko, lif ve tanen açısından zengin olan melisa bitkisi, flavonoidler bakımından da zengindir.
Melisa çayının mutlaka aç karna içilmesi gerekir. Çünkü melisa çayının etkisini tam olarak gösterebilmesi için zaman ve açlık önemlidir.

ARAMALAR:
Melisa hangi hastalıklara iyi gelir?
Melisa çayı kimler kullanamaz?
Melisa çayı neye iyi gelir?
Melisa çayı ne zaman içilmeli?
Her gün melisa çayı içilir mi?
Melisa çayı kilo verdirir mi?
Melisa çayı tansiyona iyi gelir mi?
Melisa çayı hangi vitaminler var?
Melisa Çayının Faydaları Nelerdir?
Melisa Çayı Nasıl Demlenir?
Melisa Otu Faydaları Nelerdir?

DOĞADAKİ SAĞLIK KANALINI SOSYAL MEDYADA DA TAKİP EDEBİLİRSİNİZ:
FACEBOOK: https://www.facebook.com/saglikdogadakisaglik
BLOG: https://dogadaki-saglik.blogspot.com
TWITTER: https://twitter.com/Dogadaki_sifa
INSTAGRAM: https://instagram.com/dogadaki_saglik?igshid=NzZlODBkYWE4Ng==

BUNLAR ÇOK ÖNEMLİ:
Hekiminizin önerdiği ilaçlar var ise mutlaka kullanınız. Unutmayınız ki, hastalık yoktur hasta vardır. Her hastalığın seyri insandan insana değişir. Teşhisi koyacak olan ancak, bir hekimdir. Bu doğal bitkilerin yardımcı ve destekleyici olduğunu unutmayınız.

UYARI: Bu bilgiler sağlık siteleri ve sağlık kitaplarından faydalanılarak hazırlanmıştır. Hiçbir şekilde doktor tavsiyesinin yerine geçmez.

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.