«



Vücudumuzun tüm yükünü dizlerimiz çekiyor ancak günlük yaşamda yanlış alışkanlıklarımızın da etkisiyle diz sağlığımız zarar görebiliyor.
Hareketsizlik, diz kaslarımızı güçlendirici egzersizlere günde sadece birkaç dakika bile olsa zaman ayırmamak, topuklu ayakkabı ve fazla kilo derken diz hastalıkları artık sadece yaşlılıkta değil gençlikte de kapıyı çalıyor.
Doğadaki Sağlık ekibi diz kireçlenmesine karşı alınması gereken önlemleri ve günlük yaşamda dikkat edilmesi gereken şeyleri sizler için araştırdı ve bu videoyu hazırladı.
İyi seyirler ve lütfen kanalımıza abone olmayı unutmayınız.
İnternette insanlar, dizinde kireçlenme olanlar ne yapmalı, diz kapağında kireçlenmeye ne iyi gelir ve dizde kireçlenme ağrısı nasıl geçer gibi sorulara cevap arıyorlar.
Diz eklemindeki kıkırdakların aşınması ve yıpranması durumuna hekimler osteoartrit adını veriyor.
Hastaların çoğunlukla ağrı, şişlik ve hareket kısıtlılığı şikâyetleriyle başvurmasına neden olan kireçlenme, tedavi edilmediğinde istirahat anında bile rahatsız ediyor ve gece uykudan uyandıran ağrılara neden olabiliyor.
Uzmanlar diz kireçlenmesine karşı bazı basit uygulamalara dikkat ederek yaşam kalitesini yükseltmenin mümkün olduğunu belirtiyor.

ARAMALAR:
Dizinde kireçlenme olanlar ne yapmalı?
Dizde kireçlenme varsa ne olur?
Diz kireçlenmesi ağrısı nereye vurur?
Dizdeki kireçlenmeye yürüyüş iyi gelir mi?
Diz kireçlenmesine ne iyi gelir evde?
Diz kapağında kireçlenmeye ne iyi gelir?
Dizdeki kireçlenmeye sıcak mı iyi gelir soğuk mu?
Dizde kireçlenme ağrısı nasıl geçer?

DOĞADAKİ SAĞLIK KANALINI SOSYAL MEDYADA DA TAKİP EDEBİLİRSİNİZ:
FACEBOOK: https://www.facebook.com/saglikdogadakisaglik
BLOG: https://dogadaki-saglik.blogspot.com
TWITTER: https://twitter.com/Dogadaki_sifa
INSTAGRAM: https://instagram.com/dogadaki_saglik?igshid=NzZlODBkYWE4Ng==

BUNLAR ÇOK ÖNEMLİ:
Hekiminizin önerdiği ilaçlar var ise mutlaka kullanınız. Unutmayınız ki, hastalık yoktur hasta vardır. Her hastalığın seyri insandan insana değişir. Teşhisi koyacak olan ancak, bir hekimdir. Bu doğal bitkilerin yardımcı ve destekleyici olduğunu unutmayınız.

UYARI: Bu bilgiler sağlık siteleri ve sağlık kitaplarından faydalanılarak hazırlanmıştır. Hiçbir şekilde doktor tavsiyesinin yerine geçmez.

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.