1. Anasayfa
  2. Fragmanlar
  3. Joker: Folie À Deux – Joker: İkili Delilik | Türkçe Alt Yazılı Fragman | 2024 Fragman izle

Joker: Folie À Deux – Joker: İkili Delilik | Türkçe Alt Yazılı Fragman | 2024 Fragman izle

«



#JokerMovie
Ünlü yazar/yönetmen/yapımcı Todd Phillips’ten “Joker: İkili Delilik”, dünya gişelerinde 1 milyar dolardan fazla hasılat elde eden ve tüm zamanların en yüksek hasılatlı R-sınıfı filmi olmaya devam eden 2019’un Oscar Ödüllü “Joker”ının merakla beklenen devamı. Yeni filmde Joaquin Phoenix bir kez daha Oscar ödüllü Arthur Fleck/Joker rolünde, Oscar ödüllü Lady Gaga’nın (“Bir Yıldız Doğuyor”) karşısında yer alıyor.

“Joker: İkili Delilik”te Arthur Fleck Arkham akıl hastanesine kapatılmış, Joker olarak işlediği suçlardan dolayı yargılanmayı beklerken başlıyor. Arthur İkili kimliğiyle mücadele ederken, sadece gerçek aşka rastlamakla kalmaz, aynı zamanda her zaman içinde olan müziği de bulur.

Filmde ayrıca Oscar adayları Brendan Gleeson (“The Banshees of Inisherin”) ve Catherine Keener’ın (“Get Out”, “Capote”) yanı sıra “Joker”daki rolünü yeniden canlandıran Zazie Beetz de rol alıyor.

“Joker”ın yönetmenliği, senaristliği ve yapımcılığıyla Oscar’a aday gösterilen Phillips, “Joker: İkili Delilik” filmini, Oscar adayı Scott Silver & Phillips’in DC’deki karakterlere dayanan senaryosundan beyaz perdeye aktardı. Filmin yapımcılığını Phillips, Oscar adayı Emma Tillinger Koskoff ve Joseph Garner üstleniyor. Filmin başyapımcılarıysa Michael E. Uslan, Georgia Kacandes, Silver, Mark Friedberg ve Jason Ruder.
Warner Bros. Pictures sunar, bir Joint Effort yapımı, bir Todd Phillips filmi: Joker: İkili Delilik. Filmin dağıtımı Warner Bros. Pictures tarafından yapılacak ve ülkemizde 4 Ekim 2024’te vizyona girecek.

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.