«



SIRADAN ŞEYLERİ FARKLI AMAÇLARLA KULLANMANIN YOLLARI

Diş macununun hiç beklemeyeceğiniz, son derece şaşırtıcı ve herkesin bilmesi gereken birçok kullanımı vardır. Diş macununu temizlik ürünü olarak, güzellik ürünü olarak hatta yanıkları tedavi etmek için bile kullanabilirsiniz! Sizler için hayatınızı kolaylaştıracak tüyoları hazırladık, videomuzu seyredin ve bu akıl dolu yolları öğrenin!

Diş macunu en ucuz ve en etkili güzellik ürünlerinden biridir. Sivilcelerle savaşmak, burnunuzun cildini arındırmak ve cildinizin daha parlak olmasını sağlamak için diş macunu kullanabilirsiniz. Yapmanız gereken şey yalnızca bir diş fırçası ile diş macununu burnunuza uygulamak. Dudaklarınız kuru ve çatlak mı? Problem değil! Bir diş fırçası kullanarak diş macunu ile onları arındırın. Hatta, eski diş fırçanızı tarağınızı, bir patatesi ve hatta klavyenizi bile temizlemek için kullanabilirsiniz.

Pahalı temizleyiciler almanıza gerek yok, diş macunu kullanarak evinizdeki hemen hemen her şeyi temizleyebilirsiniz:

-iPhone’unuzun ekranını temizleyin

-Biberonları diş macunu kullanarak temizleyin ve süt kokusundan kurtulun

-Yanık bir tava büyük sıkıntılara yol açabilir! Ama diş macunu ile hiç zorlanmadan temizleyebilirsiniz

-Eski demir şeyleri temizlemek için diş macunu kullanın

Sizi çok şaşırtacak diğer tüyolarımıza da bir göz atın: pipetlerden düğme yapın, kozmetik ürünlerinizi organize etmek ve bir çantanızı dekore etmek için pipet kullanın. İçecekleriniz için kullandığınız pipetlerle kablolarınızı organze edin. Bu tüyomuz için çeşitli renklerde pipetlere, bir makasa ve kalıcı markere ihtiyacınız olacak.

Bazen garajınıza park etmek çok zor olabilir ve duvarlara sürtmemeniz için harika bir fikrimiz var. İlk olarak, aracınızın ön camının nerede durduğuna bir göz atın. Bir tenis topu alın ve garajınızın tavanından sarkıtarak aracınızın durması gereken yeri işaretleyin. Aracınızı ön canı tenis topuna değecek şekilde garaja sokun ve rahatça park edin.

ZAMAN BİLDİRİMLERİ:

00:35 Kulaklıklarınızı nasıl temizleyebilirsiniz

01:21 Biberonları temiz tutmak için diş macunu kullanın

02:34 Burun bölgesindeki cildi arındırmanın kolay yolu

04:46 Pipetlerden yapılan bir düzenleyici

07:55 Kablo bağlarının beklenmedik kullanımları

10:18 Kabloları nasıl temizlersiniz

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.