«



EVİNİZİ DEKORE ETMEK İÇİN GÜNLÜK EŞYALARI KULLANIN

Mumlar kullanmak, özel bir ortam yaratmak ve evinizi yeniden düzenlemek için ucuz ve mükemmel bir yoludur. Dahası, işin en iyi yanı mumları evde, bir sürü alet kullanmadan yapabilirsiniz. Harika mumlar yapmanın yollarını öğrenin. Pet şişe ve peynir balmumunu geri dönüştürerek romantik gül şekilli mumlar yapın. Fanta şişesini alın, turuncu renkte balmumu ile doldurun. İçine bir fitil yerleştirin ve donmaya bırakın. Pet şişeyi kesin. İşte hazır! Ayrıca farklı şişeler de kullanabilirsiniz ve parti için sevimli birer süsleme olurlar. Peynir balmumuna gül şekli verin. Peynir balmumu ve parafini eritin. Yaprak şeklinde dökün ve bir fitilin çevresine sarın. Romantik bir akşam için harika bir süsleme olacaktır. Şamdanınız yoksa, şarap kadehlerini ters çevirerek kullanın, yeter.

Tarz sahibi süsleme malzemeleri olarak taşları kullanabilirsiniz ve çok da ucuzdurlar.

Nasıl güzel kavanoz kapakları hazırlayacağınıza bir bakın. Ojeyi açın ve taşların üzerine dökün. Kurumaya bırakın. Taşları sıcak tutkalla kavanoz kapağına yapıştırın. Taşlarla ilgili mükemmel bir fikir de, dere çakılından paspas yapmak. Bu aynı zamanda masaj için de kullanılabilir. Plastik bir mat alın. Üstüne taşları yapıştırın. İşte hazır. Ayrıca böyle bir paspası ofiste de kullanabilirsiniz. Eğer canlı çiçek sevmiyorsanız, taştan harika yapay kaktüsler yapmayı deneyin. Ne kadar sevimli bir süs eşyası olduğuna inanamayacaksınız. Bir saksı alın ve küçük taşlar ve kumla doldurun. Ayrıca daha büyük taşlara da ihtiyacınız olacak. Bunları yeşile boyayın ve üstlerine beyaz benekler yapın. Saksıya yerleştirin.

Havalı bir mutfak süslemesi olabilecek, romantik bir uçan fincan fikrimiz var. Bu, içinden yapay çiçekler dökülen güzel bir fincan! Karmaşık görünüyor ama aslında yapılışı kolay. Bir fincana, çatala ve bir çay tabağına ihtiyacınız var. Ayrıca zevkinize göre güzel yapay çiçekler de bulmanız gerek. Tam yapılışını öğrenmek için videomuzu seyredin.

TIMESTAMPS:

01:16 El yapımı mumlar

01:53 Peynir balmumunu eritin

02:28 Acil durum şamdanı

07:04 Eski fincandan çiçek saksısı

08:32 Evinizi süslemek için taşları kullanın

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.