«



Slime ile oynamanın tatmin edici yolları

Slime, oynaması en eğlenceli şeylerden biridir. Bugün size, eğlenmek için deneyebileceğiniz bazı harika ipuçları ve taktikler gösteriyorum.
Şeffaf bir slime alın ve metalik tırnak tozu ekleyin. İyice karıştırıp eğlenceli renkleri olan bir slime elde edin.
Size slime yapmanın harika yollarını gösteriyorum. Hazırladıktan sonra farklı cisimleri kullanarak nasıl şekil aldığını seyredebilirsiniz. İlk olarak üstüne bir tenis raketi koyabilirsiniz. Bu ona ilginç bir şekil verecektir.
Slime kili alıp küçük toplar halinde şekillendirin ve şeffaf slime ekleyin. Hepsini bir arada iyice karıştırın ve yeni slime’ı bir dondurma külahına koyup üstüne kap kek şekerlemeleri dökün.
Toksik olmayan PVA bazlı yapıştırıcı, el kremi, tıraş köpüğü, sıvı sabun, saç köpüğü ve slime aktifleştiricisiyle hazırlayabileceğiniz en iyi slime tariflerini veriyorum. Hepsini birlikte karıştırın, gıda boyası ekleyin ve sonra keyfini sürün!

Zaman Bilgileri:
0:07 – Tuhaf bir şekilde tatmin edici slime
2:08 – Makyaj malzemeleri ve slime
3:20 – Muhteşem bir manyetik slime
5:07 – Harika bir slime tarifi
6:34 – Polimer kil gösterimleri
10:32 – Şirin bir kendin yap saksı
12:40 – Sevimli bir kendin yap saç aksesuarı

Bu video eğlence amaçlı hazırlanmıştır. Eksiksizlik, güvenlik ve güvenilirlik konusunda hiçbir garanti vermemekteyiz. Bu videodaki bilgilerden herhangi birini kullanmanız durumunda risk tamamen kendinize aittir ve hasar veya kayba uğramanız durumunda hiçbir sorumluluk tarafımıza ait olmayacaktır. Bunu aynı şekilde tekrarlamayı planlayan kişi, verilecek kararlar, gösterilecek özen ve gerekli önlemler konusunda tüm sorumluluğu kabul eder.

Bu video, oyuncularımızın kontrollü bir ortamda yaptığı etkinlikleri içerebilir – aynı şekilde tekrarlamayı planlarsanız lütfen verilecek kararlar, gösterilecek özen ve gerekli önlemler konusunu dikkate alın.

———————————————————–

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr

Müzik, Epidemic Sound: https://www.epidemicsound.com/

Stock materials (photos, footages and other): https://www.depositphotos.com

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.