«



A101 market aktüel, Ordan Burdan kanalımızda gıda ürünleri indirimleri ile karşınızda. A101 aktüel için mutfak ve elektrikli ev aletleri yanı sıra tabii ki temel ihtiyaçlarımız gıda temizliği de hazırlıyoruz. Tüm A101 indirimleri ve kampanya katalog haberler resmi kataloğu baz alınarak yapılır. Biliyorsunuz normalde 26 Haziran – A101 2 Temmuz 2021 arası geçerli aktüelleri yayınlamıştık ama yeni ürünler eklendi. Biz de hemen sizin için özenle tekli sunum ile hazırladık. A101 bu hafta neler var diye sorarsanız da Torku helva, Heinz ketçap mayonez sos, Knorr makarna sosu ile Zeo markalı zeytin çeşitleri ve Yayla haşlanmış ürünler ağırlıklı. #a101 kataloğu için #aktüel sevenler #katalog ve tüm çeyizlik ürünleri bizden takip edebilir. Selam ve saygılarımızla

Bim aktüel ve Şok Market Aktüel ürünler kataloğu ile daha fazla katalog için https://youtube.com/c/OrdanBurdankampanyaevi kanalımıza abone olabilirsiniz.
Facebook kanalımız için : https://www.facebook.com/groups/736264176855058/?ref=share
Arkadaşlar kanalımıza abone olmayı, videolarımızı beğenmeyi, bildirimleri açtıktan sonra tümünü seçmeyi sakın unutmayın. Hoşçakalın.

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.