«



Benim Masalım (Nath – Zewar Ya Zanjeer) Hint Dizisi 7. Bölüm Fragmanı
Benim Masalım (Nath – Zewar Ya Zanjeer) Hint Dizisi 6. Bölüm İzle👉https://youtu.be/swc2kAIViRc

Mahua isimli genç ve zeki bir kızın acımasız geleneklere karşı mücadelesi ve beklenmedik bir evlilikle başka bir dünyaya açılan hikayesi “Benim Masalım Hint Dizisi” 7. Bölüm Fragmanıyla Youtube Kanalımızda.

Mahua, katı kuralların olduğu bir köyde dünyaya gelir. Mahua’nın yaşadığı köy, çağ dışı geleneklerin yaşandığı bir yerdir. Bir kız çocuğu doğduğu andan itibaren köyün sahibi tarafından el konulur. Kızın ailesiyle yaşamasına izin verilir fakat evlenecek yaşa geldiğinde kendi istedikleri kişiyle evlendirme hakkına sahiptirler. Köyün en zengini Rameş Sing, Mahua doğduğunda onu öldürmekle tehdit edip ailesiyle zorla anlaşma yapar. Mahua, içinde yaşadığı toplumun dayatmalarına karşı çıkan zeki bir kızdır fakat daha bebekken kendisine yüklenen yükün farkında değildir.

Hikayenin diğer tarafında ise zengin ailenin varisi olarak gösterilen Şambu Sing vardır. Şambu, acımasız amcası Rameş’e nazaran daha yumuşak kalpli birisidir. Şambu ve Mahua’nın ilk karşılaşması talihsiz bir olayla gerçekleşir. Şambu ve Mahua, başlarda birbirlerinden hiç hoşlanmaz hatta nefret eder ancak kaderlerinde evlilik vardır. Rameş, Mahua’yla zorla evlenecektir ancak Rameş’in ilk eşi bu evliliği engellemek için Mahua’ya ilaç vererek Şambu’yla evlenmesini sağlar. Mahua, son derece varlıklı ve saygın bir aileye gelin olmuştur ancak kendisini acımasız oyunların oynandığı entrikalar yumağının içinde bulur. Mahua ve Şambu, zoraki yapılan bu evliliği sürdürebilecek mi?

Kanal 7’den yeni bir Hint dizisi daha geliyor. “Benim Masalım Nath – Zewar Ya Zanjeer” isimli Hint dizisi, “Benim Masalım” adıyla dizi severlerle buluşacak. Acımasız geleneklere sahip bir toplumda sıkışıp kalmış genç bir kızın hikayesi “Benim Masalım” 5 Eylül itibarıyla her gün 21:20’de Kanal 7’de.

Benim Masalım – Nath – Zewar Ya Zanjeer Tüm Bölümlerini İzlemek İçin tıklayın: 👇

Benim Masalım – Nath – Zewar Ya Zanjeer kanalına abone olmak için tıklayın: 👇https://www.youtube.com/channel/UCte_o7NybxrWJV0KRJheWkw

Tür: Romantik Dram
Oyuncular: Chahat Pandey, Arjit Taneja, Avinash Mishra, Aalisha Panvar, Ravi Gossain, Anurag Sharma, Pyumori Mehta Ghosk
Ülke: Hindistan
Senaryo: Parishruta Sood
Yönetmen: Atıf Han

#benimmasalımkanal7 #benimmasalım #benimmasalımhintdizisi #nathzewaryazanjeer #kanal7hintdizileri

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.