1. Anasayfa
  2. Fragmanlar
  3. Endekste Düşük İşlem Hacmi Etkisi Devam Ediyor. “Güne Başlarken” 05.09.2024 Fragman İzle

Endekste Düşük İşlem Hacmi Etkisi Devam Ediyor. “Güne Başlarken” 05.09.2024 Fragman İzle

«



Anadolu Yatırım’ın hazırladığı podcast yayınları ile piyasalardan geri kalmayın.

Bugün ABD’de ADP özel sektör istihdamı ile haftalık işsizlik başvuruları, Euro Bölgesi’nde ise perakende satış verileri öne çıkıyor. Yurt içinde ise bugün haftalık para ve banka ile menkul kıymet istatistikleri edilecek. Ayrıca bugün yurt içinde Orta Vadeli Program’ın (2025-2027) tanıtım toplantısı takip edilecek. GRSEL, KLKIM ve POLHO’nun ise finansal sonuçlarını açıklaması bekleniyor.

Teknik takip listemizde yer alan hisseler: #CIMSA #MGROS #TCELL #TKFEN

Uyarı: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Bu rapor tarafımızca doğruluğu ve güvenilirliği kabul edilmiş kaynaklar kullanılarak hazırlanmış olup yatırımcılara kendi oluşturacakları yatırım kararlarında yardımcı olmayı hedeflemekte ve herhangi bir yatırım aracını alma veya satma yönünde yatırımcıların kararlarını etkilemeyi amaçlamamaktadır. Yatırımcıların verecekleri yatırım kararları ile bu raporda bulunan görüş, bilgi ve veriler arasında bir bağlantı kurulamayacağı gibi, söz konusu kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan kurum çalışanları ile Anadolubank A.Ş. ve Anadolu Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.’nin herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.