«



130 adet bitkiyi geçtim 💪

Herkese selamlar,

“Artık bitki almayacağım” ve “yerim kalmadı” cümlelerini hayatımdan çıkartıyorum. Çünkü yer bulunuyor, bitki de alıyorum.

Satıcı linki veremiyorum malumunuz yasalardan dolayı ama buradan kocaman sevgilerimi yolluyorum kendisine. Bence bu kadar hediye yollamak istemedi, ortada bir hata var ama olsun 😂.

Gelen bitkiler gayet sağlıklı ve hızlı ulaştılar evime. Yaprak yapısı değişik olan bitkilerle aşk yaşadığım için artık sadece bu tarz bitkiler üzerinden alışveriş yapıyorum.

Anthurium’lardan genelde çok korkuyorum. Çünkü ortam nemi, sıcaklığı çok sabit gitsin ve değişmesin isteyen bitkiler. Zaten bu yüzden kabinlerde bakılıyorlar genelde. Ama bu Anthurium ferrierense crisped’i görünce bir çığlık atarak alma kararı aldım. Umarım ev ortamım ona uygun olur ve büyür.

Alocasia frydek ise kaç tane olursa olsun bir evde asla fazla gelmeyen bitkilerden bence.

Alocasia melo. Ah melom… Aşık oldum. Yapraka dokusunu herkes hissetmeli. Biraz beyine de benzetiyorum ben. Yeni evine o da hoş geldi.

Philodendron pink princess marble’ı gördüğümde çok beğenmiştim ama yeter bu kadar bitki diyerek almamıştım. Ama o da hediye olarak geldi. Yapacak bir şey yok onu da büyüteceğiz 🥴.

Philodendron bipennifolium aurea… Fazla söze gerek yok bence. Sonuç ortada.

Çeliklere ise bayıldım. Zira evde yer kalmayınca minik bitki candır, modunda yaşıyorum artık.

Siz en çok hangi bitkiyi beğendiniz?

İç mekan tropikal bitkilere dair daha fazla bilgi için takipte kalın @minnos_jungle
——–
#kutuaçılımı #kargo #tropikalbitkiler #alocasia #alocasiamelo #philodendron #koleksiyoner #aroid #alokasya #içmekanbitkileri #bitkibakımı #içmekançiçekleri #minnoş_jungle

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.