«



Rich VS Poor Room Hospital Makeover meydan okuması ile lüks ve bütçe dostu hastane odası yenilemelerinin dünyasını keşfedin! Katılımcıların hastane odalarını konfor ve iyileşme sağlayan yenilikçi hilelerle nasıl dönüştürdüğünü izleyin. Yüksek kaliteli cihazlar ve pofuduk dekorlardan, bütçe dostu akıllı DIY çözümlerine kadar, kaynaklarınız ne olursa olsun, nasıl rahat ve iyileştirici bir ortam yaratabileceğinizi keşfedin. Herhangi bir hastane konaklamasını daha rahat ve keyifli hale getirmek için bu harika fikirlerden ilham alın ve 123 GO! 🏥💸💡

#123GO #richvspoor #challenge
➡️TheSoul Müzik :

◉ Spotify: https://sptfy.com/TheSoulMusic
◉ https://www.music.thesoul-publishing.com
◉ TikTok: https://www.tiktok.com/@thesoul.music
◉ YouTube: https://m.youtube.com/channel/UCPo7CKRiDGn4h-H0RK5JdfA

123 GO! CHALLENGE kanalına abone olun https://cutt.us/oPoog

Bu video eğlence amaçlı hazırlanmıştır. Eksiksiz, güvenli ve güvenilir olduğuna dair bir garanti vermemekteyiz. Bu videodaki bilgilere dayanarak yapacağınız eylemler kesinlikle, tamamen kendi sorumluluğunuzdadır. Karşılaşabileceğiniz zarar ve kayıplardan sorumlu olmayacağımızı bildiririz. Risk analizi, gerekli özen ve önlem, bunları denemek isteyen izleyicinin sorumluluğundadır.

İzleyeceğiniz video, oyuncular tarafından kontrollü ortamda gerçekleştirilmiş etkinlikler içerebilir – siz de denemek isterseniz lütfen risk analizi, özen ve önlem konularına dikkat edin.

Müzik, Epidemic Sound: https://www.epidemicsound.com/

Stok malzemeleri (fotoğraflar, çekimler ve diğer):
https://www.depositphotos.com
https://www.shutterstock.com
https://elements.envato.com

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.