«



Senin İçin Tayland Dizisi 9. Bölüm
Senin İçin Tayland Dizisi 10. Bölüm Fragmanı İzle 👉 youtu.be/1VQaFhQVr18

Senin İçin Tayland Dizisi Tüm Bölümler İzlemek İçin 👇

Kanal 7’den dizi severlere sürprizler gelmeye devam ediyor. Uzun zamandır beklenen Tayland dizisi “Puer Tur”, “Senin İçin” adıyla Kanal 7 ekranlarında.

Kanal 7’den izleyenleri ekranlara kilitleyecek yeni bir dizi daha geliyor. Talihsiz aşıklar Çanon ve Atika’nın zorluklarla dolu aşk hikayesi “Senin İçin” çarpıcı senaryosuyla dizi severlerin karşısına çıkacak. Çanon, annesi ve kız kardeşiyle yaşayan, dürüst, akıllı, çalışkan ve enerjik bir gençtir. Gerek iş hayatında gerekse sosyal hayatta çevresiyle etkili bir iletişim kuran Çanon, oldukça sevilen birisidir. Patronu işinde çok başarılı olan Çanon’u müdürlüğe terfi ettirir. Çanon’un kariyer basamaklarını hızla tırmanması, başta patronun yeğeni Atibed olmak üzere birilerini çok rahatsız eder. Çünkü Atibed, fabrika içerisinde gizli işler çeviriyordur ve müdürlük için de yakın arkadaşını düşünür fakat Çanon’un terfisi tüm planları bozar.

Çanon, terfi aldığı gün aynı zamanda patronu tarafından doğum günü partisine davet edilir. Partide patronun kızı Atika’yı gören Çanon, kalbinden vurulur. Atika, piyano çalmak gibi hobileri olan nahif bir kızdır. Atika da Çanon’dan etkilenir ve bu ikili arasında aşkın ateşi fitillenir. Öte yandan Çanon’un hem müdür olması hem de patronun kızına aşık olması Atibed’i kıskançlık krizine sokar. Bu durumu hazmedemeyen Atibed, Çanon’a tuzak kurar ve hapse girmesine neden olur.

Çanon, yaşadığı birçok zorluğun ardından serbest bırakılır fakat Atika ile yaşadığı aşk dışında hiçbir şey eskisi gibi değildir. Çanon ve Atika tüm engellere ve zorluklara rağmen birbirlerine geri dönmenin yolunu bulabilecek mi?

Aşk tüm zorlukların üstesinden gelebilir mi? Talihsiz bir aşk hikayesi “Senin İçin” hafta için her gün 12:50’de Kanal 7’de.

Menşei Ülke Tayland

#Seninİçin #taylanddizileri #kanal7dizileri

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.