«



BİR TERZİ GİBİ NASIL DİKİŞ ATABİLİRSİNİZ

Bu sefer sizinle acil durumlarda hızla tamire ihtiyaç duyabileceğiniz beklenmedik durumlar için bazı tüyolar paylaşmak istiyorum.

Bu her zaman benim başıma gelmiştir. Ne zaman sağı solu yırtık kot pantolon giysem, her seferinde sol ayağım dizdeki yırtığa takılır! Bu insanı biraz sinir eden bir durumdur ve en sevdiğiniz kotunuza bir zarar gelecek diye hep korkarsınız. İşte bu durumu engellemek için son zamanlarda bulduğum çözüme bir göz atın.

Eski ipliklerin kalanını kestim. Ve tekrar beyaz bir iplikle üstünden düzgün dikişler yaptım. Ve gerçekten işe yaradı!

Ve sütyen askılarımın aşağı kayması beni gerçekten çok rahatsız ediyor. Yaz mevsiminde hep bu problemle uğraşıyorum. İşte buna karşı bulduğum çare:

Üste giydiğim atletin askısının altına iplikle küçük örgü benzeri bir köprü yapıyorum ve daha sonra sutyen askısını bu köprüden geçiriyorum. İşte bu kadar basit!

Bugünlerde sertleşmiş keçe kullanmayı gerektiren bir proje üzerinde çalışıyorum. Bu tip halihazırda sertleşmiş keçeleri el işi için malzeme satan dükkanlardan zaten satın alabilirsiniz, ancak bunların renkleri ve boyutları sınırlıdır. Ayrıca, eğer beni tanıyorsanız, ne tür bir keçe kullandığım konusunda titiz olduğumu bilirsiniz. Keçeyi kendi başıma şertleştirmek şaşırtıcı derecede kolay ve ucuz oldu. Bunun birçok farklı yöntemi var, ama benim amacım için, sıradan beyaz okul tutkalı işe harika yaradı. İşte okul tutkalıyla keçeyi nasıl sertleştireceğinize şimdi bir bakalım.

Keçeyi şertleştirmek için gereken malzemeler:

keçe

beyaz okul tutkalı

ılık su

eski bir kap

balmumu kağıdı

ütü ve ütü masası

Ve işte sertleşmiş keçenin en yaygın ve kullanışlı kullanımlarından birine şimdi bakalım. 3:32 deki gibi bir problemle karşılaşmışsanız ki bahse girerim karşılaştınız! O zaman neden bahsettiğimi anlamışsınızdır! 🙂

Sadece iki adet sertleştirilmiş keçeyi en sevdiğiniz şortunuza yapıştırın ve bundan sonra özgürce ve rahat yürüyün!

Zaman bilgileri:

1:13 Aşağı kayan askılara elveda

2:44 Bel boşluğu mu?

3:31 Akılsız arkeolog! 😉

6:14 Çiçekli düğmeler

____________

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.