«



YAZ İÇİN PRATİK ÇÖZÜMLER

Yaz mevsiminde, hemen herkesin bu tuhaf sorunlarla karşılaştığına eminim ve size yardım etmek için buradayım!;) Sizlere bugün, ter ve ter lekeleriyle başa çıkmanın son derece pratik, hesaplı ve kolay yollarını göstereceğim!

Günü kurtarmak için bazen tek ihtiyacınız olan birkaç hijyenik ped. Sizlere, derin dekolteli elbiseyi doğru şekilde giyip gülünç duruma düşmeden gecenizin ve partilerin tadını nasıl çıkaracağınızı göstereceğim!
Sonrasındaysa, sıcak yaz günleri için birkaç pratik çözüm deneyeceğiz! Teneke kutuda barbekü, kıskaçtan jilet koruyucu, mısır cipsinden ateşleyici, rujdan para tutacağı, yoğurttan dondurma, bira kutusu soğutucu, tüfekli parmak arası terlik, fermuarlı buzdolabı poşetinden telefon kılıfı, kek kalıbından sosluk ve daha neler neler…
Ayrıca sizlerle paylaşmak istediğim havuz makarnası tüyolarım var! Yiyecek-içecekleriniz için yüzen kutu yapabilirsiniz! Muhteşem şişme kolluklar! Size, pet şişelerden çok şık plaj çantası yapmayı ve soda şişesini bisiklet pedalıyla açmanın yollarını göstereceğim! Umarım bu yazlık tüyolarını denerken en az benim kadar eğlenirsiniz!
Bu harika yaz saç modellerini kesinlikle tavsiye ederim! Bunlar çok güzel, şık ve yapması çok kolay!
Buna benzer videolar için beğen butonuna tıklayıp kanalımıza abone olmayı unutmayın! Kendinize iyi bakın! 😉

Zaman Bilgisi:
1:13 Sıcak parmak arası terlikler
1:50 Buz gibi soğuk içecekler
3:25 Muhteşem şişme kolluklar
4:58 Yazlık dövme
8:17 Elbiseyle bisiklet sürmek
12:05 Yazlık kıyafet dönüşümleri
_______________________________________________________________

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.