«



HARİKA MAKYAJ TÜYOLARI

Boş makyaj malzemesi kaplarını atmak için çok acele etmeyin. Onlarla yapabileceğiniz birçok şey var. Bu videoda harika düşünülmüş fikirlere bir göz atın!

Ruj veya dudak balsamını çıplak elle değil, direk ruj tüplerinden uygulamak için çok daha iyi ve hijyenik olduğu bilinen bir gerçektir, çünkü öyle olmadıklarını düşünseniz bile elleriniz kirli olabilir

.

Bu yüzden dudak balsamınızı her zamanki kabından çıkarmak istiyorsanız, bunu nasıl yapacağınızı gösterelim. Temiz balsamı kabından çıkarın ve bir pişirme kalıbı içinde 30 saniye boyunca mikrodalgada tutun. Daha sonra bunu boş bir ruj tüpüne dökün ve 2 saat soğumasını bekleyin. Şimdi kullanıma hazırdır.

Göz farı paletinizi kazara kırdıysanız ne yapmalısınız? Öncelikle panik yapmayın! 😉 Boş bir pudra kabı bulun ve farklı renklerdeki göz farınızı düzgün bir sırayla pudra kabına koyun. Sonra biraz alkol ekleyin, peçeteyle üstünü örtün ve madeni parayla baskı uygulayın. Şimdi kırılmış göz farınız elmacık kemiklerinizi öne çıkaran müthiş bir gökkuşağı makyaj malzemesine dönüşmüş oldu!

Ve değişik fondöten fırçaları arasındaki farkı kontrol etmeyi unutmayın: düz fırça, palet fırçası ve gölgeleme kaşığı. Kapatıcıyla noktalı gölgeleme için bir fırça, hatları ortaya çıkarmak için bir fırça ve bronz bir ten efekti için ayrı bir fırça.

Pudra ve allık fırçaları: Oval şekilli, yuvarlak ve kabuki fırçaları. Fazlalık malzemeyi almak için, elmacık kemiklerine bir form vermek için ve krem bazlı allık uygulamak için fırçalar.

Zaman bilgileri:

2:00 Mascaranızı kurtarın

3:00 KENDİN YAP makyaj kapları

5:22 Seyahat kapları
___

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.