«



ÇOK HOŞ BOYAMA TÜYOLARI

Bu harika şekilde yaratıcı ipuçlarına ve fikirlere bir göz atın! Evinizde ister sadece tamir işleri yapıyor olun ister sadece içinizdeki gizli sanatçının becerilerini dışa vuruyor veya eğlenmek için resim yapıyor olun bu tüyolar çok işinize yarayacak! Evinizin duvarlarını canlandırmak için iplikle boyama teknikleri, su ve mürekkeple çizimler yapma ve harika tasarım ipuçları bu videoda!

Sizi bir servet harcamaktan kurtaracak ucuz ev onarımı tüyoları için hazır mısınız? Sanırım hazırsınız! O halde zaman kaybetmeyelim! Bu videoda evinizi tamir ederken size bir profesyonel gibi matkap kullanmayı, sıradan balonlar sayesinde pensenin nasıl iyi kullanılacağını, tel ve kabloların nasıl karışmadan durmasını sağlayacağınızı, demir kabloyla nasıl başa çıkabileceğinizi, çok hoş duvar boyama aletlerinin nasıl yaratılacağını göstereceğim.

Duvarlarınıza el yapımı güzel baskılar yapmak istiyorsanız size bunları nasıl yapacağınızı göstereceğim! Eski bir kazağınızı alın. Koluna boya silindirini sokun. Kazağın kolunu kesip bunu bir lastik bantla bağlayın. Yeni boya fırçanız işte kullanıma hazır. Harika ve yepyeni duvar desenleri sizi çok memnun edecek!

Zaman bilgileri:

1:15 Yapışkan bantla tüyolar

1:48 Halatla boyama

2:49 Balonlu ambalajla harika fikirler
____________________

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.