«



HERKES İÇİN SİHİR

Çocuk dostu birkaç deneyle başlayalım. Hem çok eğlenceli, hem de kelimenin tam anlamıyla çocukların bile yapabileceği kadar kolay.

Metal bir sini bulun ve üzerine biraz süt dökün. Gıda renklendiricisi ekleyin. Mavi, yeşil, kırmızı gibi farklı renkler kullanmanız iyi olacaktır. En son olarak da bulaşık deterjanına bulanmış bir pamuğu sininin ortasına koyun ve

Bir bardak bebek yağı dökün ve biraz su, birkaç damla gıda boyası ve bir aspirin tanesi ekleyin. Baloncuk çılgınlığını izleyebilirsiniz. Not: Özellikle akşam izlemek çok güzel oluyor.

Bir bardak alın. İçine biraz sirke dökün ve içine bir yumurta koyun. 12 saat boyunca orada bekleyin. Suyla durulayın ve işte!

Şu harika ve muhtemelen görebileceğiniz en aşırı tatmin edici tüyolara bir bakın!

İşte kinetik kum yapmanız için tarifimiz: 3 bardak kum, 2 bardak mısır nişastası ve 1 bardak sabunlu suyu karıştırın. Eşit porsiyonlara bölün ve hepsine farklı renkte gıda boyası ekleyin.

Çılgın solucan yapmak ister misiniz? Kum dolu bir kaba biraz alkol ekleyin. Bir yemek kaşığı kabartma tozu ve şeker ekleyin. Bu karışımı ateşe verin! Baamm! Harika görünüyor! 😉

ZAMAN BİLGİSİ:

2:11 Kinetik kum

3:38 Büyük sis

7:13 Balon numarası

11:25 Destek pedleri

_____________________

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.