«



#reiki #reikimasterteacher #reikieğitimi #tepeçakra #meditasyon #kişiselgelişim #enerji #ücretsiz #bioenerji #bioenerjieğitimi #çakra #akaşikkayıt #akash

Video Bölümleri:
00:00 Giriş
01:02 Çalışma Hakkında Bilgi
01:26 Meditasyon Çalışması

Meditasyon Çalışmasına Katılmak için omurganız düz bir halde olduğunuz yerde rahatça uzanmanız yeterli.
Sevgiler. Gamze.

Reiki meraklıları ve Reiki uygulayıcılar içinde arada videolar hazırlıyorum. Sizde uygulayıcı ya da meraklısı iseniz Reiki’yi öğrenmeye devam etmek için lütfen kanalıma abone olun ve bildirimler alın! Zili açın ☺ Belirli bir konunun ele alınmasını mı istiyorsunuz veya bir sorunuz mu var? Lütfen yorumlar bölümünden bana ulaşın. Hem uzaktan hem de yüz yüze Reiki Seansları, Bioenerji Seansları, Nefes Egzersizleri ve Meditasyon Pratikleri yapmak ve sunduğum hizmetler hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen www.gamzecatak.com adresini ziyaret edin veya telegram kanalıma üye olun. Birlikte, Reiki’yi daha yaygın hale getirerek daha fazla insana sevgiyle temas edelim! Birlikte neler mümkün?

İletişim için:
Telegram : https://t.me/Gamze_Catak
Web Sayfası: http://www.gamzecatak.com
Mail: ben@gamzecatak.com

DESTEKLERİNİZ İÇİN:
Gamze Hocama Benden Bir Kahve ☕
www.shopier.com/26485262

UYARI:
Bu video, profesyonel tıp yerine geçmez. Vücudun doğal iyileşme yeteneklerini destekleyen rahatlama ve stresi azaltmak için sunulur. Reiki Şifa Enerjisi, profesyonel tıbbi bakımın tamamlayıcısıdır ve asla tıbbın yerine geçmez. Bu çalışma ücretsiz bir çalışmadır ve diğer Reiki iki ve üzeri dostların benim videomdan esinlenerek bu çalışmamı ücretle veya ücretsiz başka insanlara sunmasına iznim yoktur.

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.