«



SICAK TUTKAL TABANCASIYLA ÇILGIN İPUÇLARI

Bu gerçekten çılgınca işe yarayan harika tutkal tabancası tüyolarına bir göz atın! Sıcak tutkal tabancası furyası asla sona ermez!

Her şeyden önce nasıl hoş bir sineklik yapılacağını göstereceğim.

Oldu ya mısır gevreğini yemek için evde yeterince kaşık bulamadığınızda, sıradan bir kaşık alın ve tutkal tabancası kullanarak bir kopyasını çıkarın.

Ayrıca dikiş ipliklerinizi içine koymak için bir kap yapabilirsiniz. Sadece ufak boş bir kupa alın, üstüne biraz vazelin sürün ve sonra tutkal tabancasını uygulayın.

Kendinize terlik yapabilirsiniz, sadece çevresinin kalıbını almak gerçek terliklerinizi kullanın. Kırık gözlüklerinizi tutkal tabancası kullanarak kolayca tamir edebilir ve tavşan gibi çimlerin üzerinde sekmek için çok hoş ayakkabılarınızın topuğuna kapaklar yapabilirsiniz!

Akıllı telefonunuzu selofanla sarın ve kolayca telefon kılıfı, beyzbol şapkası, tabak altlığı, temizlik tahtası, kaymayan ayakkabı tabanları, masaj çubuğu, el feneri ışık dağıtıcısı, su geçirmez çakmak ve eviniz için yararlı diğer birçok eşyalar yapın!

Bu tutkal tabancaları, kapalı ve dış mekanlarda işe yarayabilir. Hayal gücünüz gökyüzüyle sınırlı!

Hiçbir şeyi kaçırmayın! 🙂

Bu video çok şaşırtıcı popüler tüyolarla dolu! Ofiste yararlanabileceğiniz inanılmaz fikirler: Kahvenizin daha uzun süre sıcak kalmasını nasıl sağlayacağınızı, sinir eden kopyalama işiyle nasıl başa çıkacağınızı, tenis toplarının çeşitli kullanım şekillerini ve daha fazlasını öğrenin! 🙂

Zaman bilgileri:

3:53 İsim yazma

6:07 KENDİN YAP bardak tutucusu

6:27 Artık leke kalmadı

___

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.