«



KAMP İPUÇLARI

Yaz mevsimi, kamp ve seyahat için en iyi zamandır. Ben de sizlere bu zamanı rahat ve eğlenceli geçirebilmeniz için, bu ipuçlarıyla yardım etmek istiyorum.

Bu sorunla plajda sıklıkla karşılaştım. Denizden çıkarsınız, ıslak bikini altınızı değiştirmeniz gerekir ama tüm kıyafet kabinleri doludur ve sizin de bekleyecek zamanınız yoktur. Merak etmeyin, bir çözümümüz var! Pantolonunuzu ya da şortunuzu çıkarmadan bikini altınızı nasıl çıkaracağınızı gösterdiğimiz yolu deneyin!

Bir makas yardımıyla iki yanından da kesin. Ardından 2 üst bikini kopçasını düzgün bir şekilde kestiğiniz yerlere dikin ve işte karşınızda! Artık gelecek sefer plajdayken yapmanız gereken tek şey sadece bu kopçaları açmak ve hafif bir bilek hareketiyle bikininizi çıkarmak. 😉

Terle başa çıkmanın basit ve dahice yolu: sütyeninizi çıkarın, iki tarafına da birer hijyenik ped yerleştirin.

Diğer kullanışlı bilgimiz ise çöp ayrıştırma. Çöp kovasını alın ve 3 farklı renkte poşet yerleştirin. Bu poşetleri 4 mandalla tutturun ve işlem tamamdır.

Eğer elleriniz dolu olmadan, hafif şekilde koşuya çıkmak istiyorsanız ama anahtarlarınızı nereye koyacağınızı bilmiyorsanız, bir fikrim var. Ayakkabı bağcığınızı kullanın! Çok zekice! Koşabilir, zıplayabilir ya da hızlı yürüyebilirsiniz ve anahtarlarınızın başına hiçbir şey gelmez.

Arkadaşlarınızla açık havada bir öğle yemeği ya da mini piknik yapmak istiyorsanız, işte karşınızda folyo yemek takımı. Biraz folyo alın ve ihtiyaç duyduğunuz hacimdeki örneğin bir kâsenin etrafına sarın. Ardından kâseyi alın. Folyonun kâsenin şeklini aldığını göreceksiniz. Dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Prezervatifle ateş başlatabileceğinizi biliyor muydunuz? Artık biliyorsunuz! Detaylar için videoya göz atın! 😉

TIMESTAMPS:

2:12 Doğada banyo

4:24 Kamp çamaşır makinası

7:34 Yüzme makarnası

13:17 Kıyafet yerleştirme tüyosu
__________________________

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.