«



TELEFONLAR İÇİN PRATİK FİKİRLER VE KENDİN YAP TASARIMLAR

Cep telefonuyla ilgili tüyolara bayılıyorum çünkü bunları yapması çok kolay ve eğlenceli!

İşte size her gün deneyebileceğiniz kadar pratik fikir ve tasarım! Hemen hepimiz akıllı telefonlarımıza bağımlı yaşıyoruz ancak aslında telefonlarımızın pek çok faydalı tarafı da vardır! Haydi, bunlara göz atalım! 🙂

Eminim bu sorunu hemen herkes yaşıyor! Telefonunuzun ekranındaki şu iğrenç buğulu lekelerle parmak izlerini fark ettiniz mi? Ben bu leke ve izlere şöyle bir çözüm buldum- bu lekeleri silgiyle dikkatlice temizledim. Ekranım tertemiz oldu!

Cep telefonunuzun ayarlarında varlığından dahi haberdar olmadığınız pek çok özellik saklıdır mesela kulaklık kumandası, su damlası makro lensler, beyaz fon reflektörü, ten rengi çorapla portreyi yumuşatmak, güneş gözlüğü filtresi, sualtı kılıfı, flaş difüzör, yarış oyunu gibi çok çeşitli pratik çözümle doludur. Bunun yanında sizlere, son derece şık ve havalı telefon kılıfı yapmayı da göstereceğim!

Eski kravatlarınızı, sade ya da bukalemun oje, tüy, tutkal tabancası, banyo askıları, saat kordonu, hatta pişirme kalıbı da kullanabilirsiniz. Bu arada, akıllı telefonunuzdaki hologram yani optik illüzyonları kendiniz yapıp seyredebilirsiniz! İyi eğlenceler, arkadaşlar!

Daha sonra sizlerle bütçenizi sarsmayacak fotoğraf ipuçları ile telefon tasarımlarını paylaşacağım.

Fotoğraf çekerken en iyi pozları ve en uygun yüz açılarını yakalamayı ve doğal filtreler oluşturmayı birazdan öğreneceksiniz!

ZAMAN BİLGİSİ:

0:38 Silgi tüyosu

2:36 Kullanışlı lamba

5:35 Ojeli tasarımlar

8:34 Kulaklık kumandası

Müzik:
1. Audionautix’ın Whatdafunk adlı eseri Creative Commons Attribution lisansı ile lisanslanmıştır. (https://creativecommons.org/licenses/…)
Sanatçı: http://audionautix.com/
2. Audionautix’ın Texas Techno adlı eseri Creative Commons Attribution lisansı ile lisanslanmıştır. (https://creativecommons.org/licenses/…)
Sanatçı: http://audionautix.com/
___

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.