«



EV TADİLAT TÜYOLARI

Size bir servet değerinde tasarruf sağlayacak ucuz ev tadilat tüyolarına hazır mısınız? Sanırım hazırsınız! O zaman hiç vakit kaybetmeyelim! Bu videoda size evinizde tadilat yaparken matkabı nasıl ustaca kullanacağınızı, penseyi sıradan balonlarla nasıl geliştireceğinizi, kabloları ve telleri nasıl düzenli tutacağınızı, demir tellerle nasıl başa çıkacağınızı, harika bir boya aleti yapmayı ve nasıl çivi çakacağınızı göstereceğim!

Şu inanılmaz yaratıcı boyama ipuçları ve fikirlere bir bakın! Ne zaman evinizde bir tadilat yapacak olsanız ya da içinizdeki sanatçının ortaya çıkmasına izin verip evinizi dekore edecek olsanız, işinize yarayacaklar! İple boyama teknikleri, el izi çerçeve, mürekkep ve suyla boyama ve dairenizin duvarlarına canlılık katacak daha nice muhteşem tasarım ipuçlarına göz atın!

Eğer duvarlarınıza havalı çıkartmalar yapmak istiyorsanız, nasıl yapacağınızı göstereceğim! Eski süveterinizi alın, koluna boyama rulosunu geçirin, kolu kesin ve paket lastiğiyle bağlayın. Yeni fırçanız harika desenler yaratmak için hazır!

ZAMAN BİLGİSİ:

0:18 Mükemmelleştirin

0:37 Yüzünüzü koruyun

3:38 Harika boya rulosu

7:16 Muhteşem tasarımlar

____________________________

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.