«



ÇILGIN SAÇ TÜYOLARI

Saçlarınızla uğraşmayı çok mu seviyorsunuz? Cevabınız evet ise bu videoyu çok seveceksiniz! Eğer değilse bile yine de seveceksiniz 😉

İşte garip durumlar için akıllıca tüyolar! Saçınızdaki statik elektrikle nasıl başa çıkacağınızı ve pratik ve tarz saç stilleri yapmayı öğrenin!

Bu videoda saçlarınızda denemeniz için birsürü mükemmel fikir bulacaksınız! Holywood dalgası, üşengeçler için bukle saç, afro modeller, farklı türlerde örgüler, at kuyrukları, topuzlar ve daha neler neler! Bizi izlemeye devam edin ve hiçbir şeyi kaçırmayın! 😊

Saç bantlarını seviyorsanız ya da başörtüsü takıyorsanız, bu videoda size çok tarz ve güzel başörtüsü bağlama modelleri göstereceğim. Alışılmamış ve benzersiz saç modelleri yapmayı göstereceğim!

Saçlarınızın çok hızlı uzamasının en iyi yolunun saçınıza yağ sürmek olduğunu unutmayın. Saçlarınızın hızlıca uzaması için hint yağı, saçlarınızı beslemek için avakado yağı ve saçlarınızın daha yumuşak olması için Hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz. Saçların sıkça yağlanması da yaygın bir problemdir. Yağlı saçlardan kurtulmak için doğal kuru şampuan yapımı:

ESMERLER için tarif:

Mısır nişaştası + kakao tozu+ uçucu yağ

SARIŞINLAR için tarif:

Mısır nişaştası+ kabartma tozu + uçucu yağ

Bu tozu saç köklerinize uygulayın ve sonrasında saçlarınızı tarayın.

ZAMAN BİLGİLERİ:
0:34 90’ları geri getirelim!
1:30 Üşengeçler için saçları dalgalı yapma yöntemleri
4:50 Yunan bukleleri
8:13 Yaz için kolay saç modelleri

__________________________________

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.