«



EVİNİZİ NASIL GELİŞTİRİRSİNİZ

Şu inanılmaz yaratıcı boyama ipuçlarına ve fikirlerine bir bakın! Ne zaman evinizde tadilat yapsanız ya da sadece içinizdeki sanatçı yeteneklerini geliştirmek isteseniz ya da sırf eğlencesine boyasanız, işinize yarayacaklar! İplik boyama teknikleri, el izi çerçeve, su ve mürekkeple resim çizme ve dairenizin duvarlarını canlandıracak muhteşem tasarım tüyoları!

Size resmen bir servetten kurtaracak ucuz ev tadilat tüyolarına hazır mısınız? Sanırım hazırsınız! O zaman hiç vakit kaybetmeyelim! Bu videoda evinizi tamir ederken matkabı nasıl ustaca kullanacağınızı, balonlarla penseyi nasıl geliştireceğinizi, kablo ve tellerin dolaşmasını nasıl engelleyeceğinizi, kablo demiriyle urağşmayı, harika duvar boyama cihazını ve kolayca çivi çakmayı göstereceğim!

Eğer duvarınıza harika çıkartmalar yapmak istiyorsanız, size nasıl yapacağınızı göstereceğim! Eski süveterinizi alın, bir kolunu boyama rulosuna geçirin, kolu kesin ve paket lastiğiyle sarın. Artık yeni fırçanız sizi, duvarda oluşturacağı muhteşem izlerle mest etmeye hazır!

Sadece 5 dakikada halledebileceğiniz şu sıra dışı ve muhteşem tasarımlara bakın! İç mekan çadırı, rahat yastıklar, sevgiliniz için yatakta kahvaltı tepsisi, muhteşem sonsuzluk masası, kasnak fikirleri ve çok daha fazlası için yaratıcı tasarımlar!

En sevdiğimle başlayalım. Sonsuzluk masası. Yüzeyi, çıkabilir camdan yapılmış iki katlı bir masa bulmalısınız. Öncelikle yüzeydeki camı çıkarın ve ince siyah folyoyla kaplayın. Sonra kağıt bantla küçük led ışıklandırmaları ahşap yüzeyin çevresine yapıştırın ve son olarak da cam bölümü yerine yerleştirin. Işıkları kapatın ve görüntünün tadını çıkarın! 😉

Şimdiki tüyomuz kil ve çimento severler için. Bir kaseye biraz kil koyun, su ekleyin, karıştırın ve 3 ahşap ayağı bu karışıma daldırın. Düzgünce kurumasını bekleyin ve işte oldu! Saksılar, kitaplar, elektronik cihazlar ve aklınıza ne gelirse koyabileceğiniz çok güzel bir standınız oldu!

Ve eğer büyük karton kutularınız varsa, sakın atmayın! Size onları çocuklar için harika ev çadırlarına dönüştürme yolunu göstereceğim!

Harika mobilya fikirlerinin tadını çıkarın ve yaratıcı olun! 😉

ZAMAN BİLGİLERİ:

1:29 Resimlerinizi asın

5:15 Harika duvar boyama tüyosu

9:01 Diş macunu marker izini çıkartır

13:19 Muhteşem ev bitkisi dekorasyonları

___________________________

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.