«



TATLI VE PİŞİRME TÜYOLARI

Bu videomuz tüm tatlı tutkunlarına gelsin! Sizin için hazırladığımız birbirinden lezzetli ve adeta başyapıtı andıran tatlı tariflerimizi ve nasıl yapıldıklarını izlemeye hazır olun!

Marshmallowu alın eşit parçalar halinde kesin ancak kesilen kısımları koparmayın. Ve bunlara elinizle çiçek şekli verin. Yaprakları rengârenk toz şekerle süsleyin! Marshmallow çiçekleri kap kek ve pastalarınızı süslemek için de kullanabilirsiniz.

Şimdi, bir paket küp marshmallowları alın. Bir kaseye boşaltıp içine bir miktar su ekleyin ve 1 dakika mikrodalga fırında ısıtın. Fırından çıkarınca içine pudra şekeri koyup karıştırın. Bir süre buzdolabında katılaşmasını bekleyin. Marshmallow hamurunu dolaptan alıp biraz gıda boyası ekleyin ve iyice yoğurduktan sonra merdane yardımıyla açın. Açtığınız hamurdan küçük daireler kesin. Kestiğiniz yuvarlak hamurları yan yana dizip yuvarlayın ve gül şekli verin. Bu güller kap kek süslemeleri için harika bir seçim olacaktır!

Bir süreliğine de olsa dünyaca ünlü şef Gordon Ramsay mi olmak istiyorsunuz? En sevdiğiniz yemeği bir çırpıda pişirebilmek mi istiyorsunuz? O halde, bu videomuzu baştan sona izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum! Meyve ve sebzeleri en kısa sürede soymayı-dilimlemeyi ve pişirme öncesi yiyecekleri doğru şekilde hazırlama yollarını öğrenin : )

Sizlere, köpüğü kaçmış şampanyayla, çatlamış yumurtayla baş etme yollarını ve muzlu çikolata yapmayı göstereceğim.

Bu süsleme fikirlerine de bayılacaksınız! Bu tüyolarla her yemeğinizi bir başyapıta çevirebilirsiniz! Evinizin her köşesi on kat daha göz alıcı ve havalı olacak! İşte başlıyoruz! 🙂

Ayrıca sizlere gelmiş geçmiş en güzel tatlıların yapılışını da göstereceğim: satranç pasta, Nutellalı muz, ballı armut, kruvasan, yaban mersinli pankek bunlardan sadece birkaçı!

ZAMAN BİLGİSİ:

1:25 Enfes muzlu pankek

2:16 Şahane marshmallow fikirleri

6:09 Çikolata süsleme fikirleri

10:50 Satranç pasta
_______________________

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.