«



MAKYAJ İÇİN SIRA DIŞI FİKİRLER

Tatlı, lezzetli ve şekerli makyaj malzemesinden daha güzel ne olabilir?

İşte böyle yapılıyor!

Meyveli şeker, Orbit naneli sakız, vazelin ile gıda boyasını bir kapta karıştırıp mikrodalgada 1 dakika boyunca ısıtın. Daha sonra bu karışımı boş bir dudak nemlendirici kutusuna koyun! Tatlı dudaklarınızın keyfini çıkarın!

Saçınızı hızlı ve kolayca kıvırcık yapmanız gerekiyorsa bir düzine plastik çatalı alın ve saçınızı bunlara dolayın ve bukleler olana kadar bekleyin!

Diğer dudak nemlendiricisi fikirleri:

1. Çikolata, balmumu ve kakao yağını bir kapta karıştırıp sıcak suda eriterek boş bir kutuya boşaltıp donmasını bekleyin.

2. Lolipopları plastik bir poşete koyup çekiçle ezin, sonra biraz vazelin ekleyerek 2 dakika mikrodalgada ısıtın. Yeni sürülmeye rujunuz hazır!

3. Çikolata, kahve telvesi ve bir çay kaşığı vazelini karıştırıp sıcak suda eritin. Karışımı yenilebilir peeling olarak kullanabilirsiniz!

Sizlere bir de biten makyaj malzemesi kaplarını etkili bir şekilde kullanmayı ve süper parlak ve yaratıcı gece makyajı yapmayı göstereceğim!

Güncel içeriklerimizi kaçırmamak için takipte kalın! 🙂

Bitmiş makyaj malzemelerinin kutularını hemen atmayın. Bunları çok farklı ve yaratıcı şekillerde değerlendirebilirsiniz! Videomuzdaki sıra dışı yeniden değerlendirme fikirlerine bakmadan geçmeyin!

Ruj veya dudak nemlendiricisini doğrudan sürmenin parmakları kullanarak sürmekten çok daha iyi ve hijyenik bir yöntem olduğu artık herkesçe biliniyor! Size öyle gelmese de ellerin kirli olabilir!

Dudak nemlendiricisini orjinal kutusundan çıkarmak istiyorsanız işte size bunun pratik yolu! Renksiz nemlendiriciyi kutusundan çıkarıp bir kalıba koyun ve mikrodalgada 30 saniye ısıtın. Daha sonra eriyen nemlendiriciyi boş bir ruj kutusuna dökün ve 2 saat soğuyup sertleşmesini bekleyin. İşte kullanıma hazır!

Kazara göz farı paletinizi kırdıysanız ne yapmalısınız? Öncelikle panik yapmayın! ; ) Boş bir pudra kutusu bulun göz farı parçalarını farklı renkler yan yana gelecek şekilde pudra kutusuna yerleştirin. Bir miktar alkol ekleyip üzerine peçete koyun ve metal para yardımıyla düzleştirin. Kırık göz farınız, elmacık kemikleriniz için şahane bir gökkuşağı aydınlatıcıya dönüştü!

ZAMAN BİLGİSİ:

0:40 Dudak nemlendiriciler için boş kutular

3:20 Kola dudak nemlendirici

6:54 Oje düzgün bir şekilde nasıl sürülür
___

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.