«



İlk deniz organizmalarından devasa dinozorlara ve karada egemenlik kuran becerikli primatlara kadar milyonlarca yıl önce dünyaya hükmeden türlerle tanışın.

Bu dizi, yaşamın Dünya’yı fethetmek ve Dünya üzerinde ayakta kalmak için verdiği destansı mücadelenin öyküsü. Günümüzde gezegenimizde 20 milyon tür bulunuyor. Ancak bu gördüğümüz, zaman içinde sadece anlık bir görüntü. Dünya’da yaşayan canlıların %99’u geçmişin derinliklerinde yerini aldı. Bu hanedanlıkların başına neler geldiği, nasıl yükselip düştükleri gerçekten dikkat çekici. Industrial Light & Magic ortaklığında hayata geçirilen belgesel dizisi, uzun süre önce soyları tükenen canlıları hayata döndürmek için teknoloji ve bilim alanındaki son gelişmelerden faydalanıyor. Gezegenimizde Yaşam gezegenimizdeki yaşamın inanılmaz öyküsünü gözler önüne seriyor.

Gezegenimizde Yaşam
Türkçe fragman (Sezon 1 Kısa Video 6)
Netflix

Netflix’te prömiyer 25 Ekim 2023

Belgeseller, Doğa ve Ekoloji Temalı Belgeseller, Bilim ve Doğa, Bilim ve Doğa Belgeselleri, Belgesel Dizileri, Amerikan Dizileri, Sürükleyici, Aile, Görsel Olarak Etkileyici, İklim Değişikliği, Tarih Öncesi Zamanlar, Dinozorlar, Bilim, Doğa, Beyin Gücü
Morgan Freeman

A10 10 yaş altı çocuklar için önerilmezviolence

#TürkçeFragmanlar #Netflix #Belgeseller

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.