«



SOFRA GEREÇLERİYLE PRATİK FİKİRLER

Kupa, bardak ve tabaklarla yapabileceğiniz bu son derece yaratıcı pratik fikirlere bir bakın, ne muhteşem bir üçlü değil mi? : )

Bu videomuzda, sizlere kupalarla çiçek ve bitkileriniz için çok sevimli saksı yapımıyla bunların dekorasyonunu; plastik bardaklarla parti ışığı ve çiçekli zincir süs yapımını; kağıt tabaklardan frizbi yapımıyla birbirinden güzel hediye paketleme fikirlerini göstereceğim. Hiç birini kaçırmamak için bizi takip etmeye devam edin!

Daha sonra sizlere çatal ve kaşıklarla yapabileceğiniz pratik fikirleri göstereceğim. Elbise askısı, mutfak gereçleri için stand ve şamdan yapımı ile daha pek çok pratik fikirlerimiz bu videomuzda sizleri bekliyor!

Şarap şişesini nasıl açacağınızı, çivi çakma hatta sebzeleri düzgün bir şekilde doğrama şekillerini öğreneceksiniz! Hatta plastik tabak ve çatal kullanarak çok şirin bir saat yapabilirsiniz! Ya da bunlardan tuzluk biberlik standı da yapabilirsiniz.

İşte size kaşık ve çatallarla yapabileceğiniz muhteşem pratik fikirler!

Sadece çatal ve kaşık kullanarak inanılmaz yaratıcı dekoratif eşyalar, tuzluk biberlik standı, şamdan, giysi askısı, aynalar ve daha pek çok şey!

Sadece çatal kullanarak pastalarınızı çok güzel bir şekilde dekore edebilirsiniz.

Sizlere, pet şişe ve plastik çatallarla benzersiz bir lambayı nasıl yapacağınızı hatta plastik çatallarla ayna dekorasyonunu da göstereceğim.

Çatal kullanarak çok sevimli fiyonklar yapabilirsiniz.

Bakmadan geçmeyin, bu fikirleri denemenizi sabırsızlıkla bekliyorum!

ZAMAN BİLGİSİ:

1:10 Sim her şeyi düzeltir

5:32 Kaktüs bardaklar

7:00 Duvar saati

9:10 Minyatür donut

10:34 CD kalemiyle dekorasyon
___

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.