«



MÜKEMMEL KASLI BİR VÜCUT İÇİN EGZERSİZLER

Spor vücudumuzu inanılmaz şekilde değiştirir! Organizma üzerinde pek çok olumlu etkileri vardır; Yaşlanma sürecini yavaşlatır, dayanıklılığı artırır, metabolizmayı hızlandırır, daha uyumayı sağlar, beyninizi daha hızlı çalıştırmaya başlar! Bu videoyu izleyin ve henüz olmadıysanız egzersiz yapmaya başlamak için motive olun! 🙂

Ayrıca çok kullanışlı sportif tüyoları ve püf noktalarını da keşfedeceksiniz! Basit hijyenik bir ped kullanarak ter lekelerini nasıl saklayacağınızı, su dengesini nasıl kontrol edeceğinizi, kötü kokulardan nasıl korunacağınızı, ayakkabılardaki kokulardan kurtulmak için çay poşetlerini nasıl kullanacağınızı öğrenin, spor ayakkabılarınızı mükemmel bir şekilde temizleyin, hacimli at kuyruğu ve daha birçok yararlı şeyler yapın!

Süper etkili bel egzersizleri, sandalye üzerinde fitnes hareketkeri, plank çeşitleri ve daha fazlası! Ve arkadaşlar unutmayın, diyet yapmazsanız egzersiz bir işe yaramaz! Benden söylemesi ; )

Sağlığınıza zararlı olan fitnes efsaneleri hakkında bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim! Sağlıkla şakaya olmaz! Aşırı kilo almanın gerçek nedenlerini, hangi gıda ürünlerinin organizma için gerçekten zararlı olduğunu öğrenin ve aynı zamanda antremanlardan maksimum fayda sağlamak için etkili şekilde yürümeyi, koşmayı ve yüzmeyi öğrenin! Sağlıklı ve formda kalın!

Spor salonundaki en sinir bozucu sorunlardan biri terlemektir! Ama tabi ki terlemeyi engelleyemezsiniz, bu tamamıyle doğal bir durumdur. Fakat eğer antrnörlerinizin sizden hiçbir nedenden ötürü uzaklaşmalarını istemiyorsanız (aslında oldukça açık bir sebep var ama size bunu söylemezler!) aşağıdakileri yapın: Koltuk altlarına el dezenfektanları sürün ve öylece kurumasına izin verin. Spor salonunun kraliçesi şimdi sensin! ; )

Vücudunuzu kandırmanın ve fazla terlememenin bu harika ipuçlarını kontrol etmeyi unutmayın:

– Yulaf lapası yerine kahvaltıda kızarmış yumurta, daha uzun süre tok hissettirir

– 2-3 adet sütsüz çikolata açlığı bastırır ve enerji sağlar

– Tatlı yemek erine dişlerinizi fırçalayın, beyin bunu yemek yemenin bittiği şeklinde algılar

– Küçük tabaklarda yemek yiyin, tabak ne kadar ufaksa o kadar az yemek sığar

– Porsiyonu 2 ye bölün

– Mutfakta soğuk tonda renkler iştahı baskılar

Zaman bilgileri:

1:42 8 şekliyle göbek yağından kurtulun

2:48 Masanızda karın egzersizleri

5:31 Düz bir karın sandalye egzersizleri

12:30 Kanepe egzersizleri

14:10 Yatak egzersizleri

__________________________

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.