«



ELEKTRONİK CİHAZ TÜYOLARI

Telefonla ilgili tüyolara bayılıyorum! Bunlar çok kolay ve eğlenceli!

İşte size bir gün kullanmak isteyeceğiniz birkaç tüyo! Hepimiz akıllı telefonlarımıza bağımlıyız, bu yüzden bu aletleri yararımıza kullanabiliriz! İşte başlıyoruz! 🙂

Bahse girerim bu problem en yaygın olanıdır! Telefon ekranınızdaki bu kötü lekeleri ve parmak izlerini hiç fark ettiniz mi? Sahibim. İşte benim bunlar için bulduğum çare – sadece bir silgi aldım ve dikkatle temizlemeye başladım. Harika oldu!

Akıllı telefonunuzun ayarlarında, kulaklıktan deklanşör özelliği gibi ve su damlasıyla makro lens, beyaz sayfa reflektörü, külotlu çorapla fotoğraf efektini yumuşatma, güneş gözlüğü filtresi, su altı kılıfı, el feneriyle ışık dağıtıcı, yarış oyunu aygıtı gibi hiçbir fikrinizin olmadığı farklı tüyolar var. Ayrıca size inanılmaz şık ve kullanışlı telefon kılıflarını nasıl yapacağınızı göstereceğim!

Eski ayakkabı bağlarını, düz veya renk değiştiren ojeleri, tüyleri, tutkal tabancasını, banyo kancalarını, saat kordonunu ve hatta pişirme kalıbını kullanabilirsiniz! Bu arada, akıllı telefonunuzda hologram gibi optik ilüzyonları kendiniz yaratabilir ve bunları zevkle izleyebilirsiniz! İyi eğlenceler dostlarım!

Bu sefer size bu harika bütçeye uygun fotoğraf tüyolarını ve el becerilerini paylaşacağım!

Fotoğrafta en iyi pozların ve yüz açılarının nasıl verileceğini ve doğal filtreler oluşturmanın yollarını keşfetmek üzeresiniz!

9:23’te internette arama yapmayla ilgili harika sırları da kontrol etmeyi unutmayın.

Zaman bilgileri:

2:04 Ayak hamağı

4:25 Mutfakta elektronik cihazları koyabileceğiniz düzenekler

6:21 Tablet kılıfları

11:36 Işıkla çizim

11:54 Kemerden askı
____________________________

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.