«



SEYAHAT TÜYOLARI

Kampta ve seyahatte geçirilen sürenin eğlenceli olması beklenir. Ve bu sefer tüyolarımızla seyahatlarinizi konforlu ve eğlenceli hale getirmenize yardımcı olmak istiyorum.

Sahilde sık sık bu problemle karşılaşmışımdır. Sudan çıktıktan sonra mayonuzu değiştirmek istediğinizde tüm kabinler doludur ve bir an evvel değiştirmek ve beklemek istemezsiniz. Sizi anlıyorum! Şortunuzu ya da pantolonunuzu çıkarmadan mayonuzu çıkarmanın yolunu göstereceğim.

Makasınızı alın ve her iki tarafından kesin. Ardından, bikininizin kesik kenarlarına üstüne 2 tane sütyen kilidi dikin. İşte bu kadar! Artık bir dahaki sefere plajda yapacağınız tek şey bu kilitleri açmak ve altını sadece bilek hareketiyle çıkarmak olacak ; )

Terle başa çıkmanın basit ve zekice bir yol – sütyeninizi çıkarın ve sütyenin ön kısmına 1 er adet hijyenik ped koyun.

Başka bir kullanışlı tüyo çöpleri cinslerine göre ayırmaktır. İşte böyle yapıyorsunuz. Bir çöp kovası alın, ardından içine 3 farklı renk poşet ekleyin. 4 mandal kullanarak bunları bir arada tutun.

Üstünüzde fazla ağırlık olmadan ve elleriniz serbest kalacak şekilde dışarı çıkmak istediğinizde anahtarlarını nereye koyacağınızı bilmiyorsanız, bir fikrim var. Ayakkabı bağını anahtarlığa çevirin. Çok güzel oluyor. Bu şekilde koşabilir, zıplayabilir veya hızlı yürüyüş yapabilirsiniz Anahtarlarınıza hiçbir şey olmaz.

Arkadaşlarınızla açık havada öğle yemeği yemek veya brunch yapmak isterseniz, işte size alüminyum folyoyla yapabileceğiniz bir fikir. Bir parça folyo alın ve bunu bir kase ya da konserve kutusunun etrafına sarın. Kabı ya da konserve kutusunu folyodan çıkardığınızda artık bir bardağınız ya da kaseniz olacak.

Bir kondomu ateş yapmak için kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Şimdi biliyorsunuz! Videodaki ayrıntılara göz atın!

Zaman bilgileri:

2:18 Harika portatif filtre

3:20 Paranızı bir profesyonel gibi saklayın

8:15 Akıllı paketleme

11:31 Eğer her zaman hareket halindeyseniz!
_____________________________

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.