«



HESAPLI GİYSİ TÜYOLARI

Akıllının biri “Delilik eşittir dâhilik!” demiş. Bu söze kesinlikle katılıyorum! Eğer siz de yeterince deli/dahi olduğunuzu düşünüyorsanız videomuzdaki pratik çözüm ve tüyoları hemen denemelisiniz!

Mikrodalga fırını sadece sirke ve su kullanarak nasıl temizleyeceğinizi; kaybettiğiniz minik takıları vakumlayarak nasıl bulacağınızı; VOTKANIN sıra dışı ancak süper etkili kullanım şekillerini öğrenin!

Kapüşonlunuzu dizüstü bilgisayar kılıfı, şişe açacağı, portatif yastık ve hatta kulaklıklarınızı buraya takarak daha da konforlu hale getirebileceğiniz bir içecek aleti ve hatta muhteşem konforlu bir giyilebilir battaniye de dâhil çeşitli çok amaçlı nesnelere dönüştürebilirsiniz.

Kıyafetlerinizden ter lekelerini çıkarmanın en sevdiğim yöntemlerine de göz atmayı unutmayın!

İşte size ter lekelerini daha oluşmadan önlemenin yolu: Kıyafetlerinizi yıkamadan önce koltuk altlarını veya diğer problemli bölgeleri soğuk suyun altına tutup nazikçe ovalayın. Giysileriniz terden zaten sararmışsa sıcak suyla yıkamamaya özen gösterin çünkü sıcak suyla yıkarsanız lekeler kalıcı hale gelebilir.

Kıyafetlerinizi yıkamadan 4 yemek kaşığı sodayla çeyrek bardak ılık suyu karıştırarak yaptığınız karışımla ovmak pek çok lekeden kurtulmanızı kolaylaştırır. Örneğin ter lekelerini çıkarmak için bu karışımı gömleklerinize sürün, daha kötü lekelerdeyse 2 saat bekletip öyle yıkayın. Zift lekelerini çıkarmak içinse bu karışımı lekeye sürün ve kıyafetinizi sodayla yıkayın. Yaka lekelerini çıkarmak için karışımı sürün ve yıkarken bir miktar sirke ekleyin. Bunlar da sodanın temizlik haricindeki çeşitli kullanım şekilleri.

Gömleklerinizden ve diğer kıyafetlerden ter lekelerini çıkarmak mı istiyorsunuz? Lekenin üzerine biraz sirke dökün makineye koymadan önce biraz çitileyin. Ayrıca, gömlek ve bluzlarınızdaki deodorant lekelerini yıkamadan önce lekeye saf sirke sürerek de çıkarabilirsiniz. İşte size kaçınmanız gereken çamaşır yıkarken yapılan yaygın hatalar.

Kabarık kuru temizleme faturalarından kurtulun! Gömlek ve bluzlarınızın koltuk altlarındaki lekelerden eşit miktarda limon suyu ve suyu karıştırıp lekeye sürüp çitileyerek kurtulabilirsiniz.

ZAMAN BİLGİSİ:

3:15 Limonlu koltukaltları

3:31 Tüm ihtiyacınız olan kapüşonlu

7:20 Skinny pantolonlar

10:40 Kayan sütyene çözüm

______________________________

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.