«



KOLAY KIYAFET İPUÇLARI

Her gün bunları bağlamanın ve giymek için yeni şekiller bulmanın verdiği zevke inanamazsınız – fakat benim fular giymeyi en sevdiğim mevsim yaz. Fularlar ya da kaşkoller daha çok bir kış aksesuarından daha fazladır, tüm yıl kullanılabilirler.

6. Fularla Askılı Bluz

Büyük bir kaşkol bulun ya da uzunlamasına sırtınızdan kürek kemiğinize doğru atın – birazdan bağlayacağınız bir havlu gibi. İki ucunu önünüze getirin ve göğsünüze çaprazlama bağlayın. Uçlarını yine göğsünüze çaprazlama bağlayın. En son uçları boynunuzun arkasına getirin ve düğüm atın.

5. Omuz Sarması

Dikdörtgen bir kaşkolün iki ucunu alın ve bağlayın. Kolunuzu bu boşluk boyunca uzatın. Uzun kısmı alın ve çaprazlama şekilde göğsünüze doğru sarın. Arkanıza doğru getirin ve kaşkolü bitene kadar sarmaya devam edin. Kaşkolün en sonda ucunu katmanlardan birine sıkıştırın. Çengelli iğneyle de işi garantiye alabilirsiniz.

4. Kaşkol Büstiyer Üst

Kaşkolünüzü uzunlamasına katlayın, genişlik size kalmış ve göğsünüzün ortasına getirin. Uçlarını arkanıza getirin ve çaprazlama şekilde düğüm atın. Düğümün sıkı olduğuna emin olun. Janet Jackson gibi görünmek istemezsiniz! Kaşkolün uçlarını tekrar öne getirin ve yaka etkisini yakalamak için tekrar sıkıştırın. Çengelli iğneyle ekstra güvenlik sağlayabilirsiniz.

3. Kaşkol Bolero

Sonsuz kaşkolle (ya da uçları bağlı sıradan bir kaşkolle) sırtınızı sarın. Kollarınızı delikten içeri geçirin tıpkı bir sırt çantasını takar gibi ve kaşkolü kafanıza göre ayarlayın.

2. Degaje Yaka Kaşkolü

Dikdörtgen bir kaşkolün uzun tarafının ortasını bulun ve gerisini midenize karşı yaslayın. İki ucu omzunuz üzerinden bağlayın ama pofuduk olsun. Diğer uçları alıp belinizin çevresine bağlayın ve üstü güvenceye alın. Eğer kenarlardan teninizin görünmesini istemiyorsanız, askısız bir kıyafet giyin olsun bitsin.

ZAMAN BİLGİLERİ:

0:55 SU GEÇİRMEZ AYAKKABILAR

3:46 KAŞKOL NASIL GİYİLİR

6:25 KAŞKOLÜNÜZÜ YA DA ATKINIZI KIYAFETE DÖNÜŞTÜRÜN
___________________________

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.