«



GÜNLÜK HAYATTA İŞE YARAYACAK BASİT TÜYOLAR

Bu hayata dair tüyolar ve püf noktaları, pek çok durumda beklenmedik şekilde işinize yarayacak.

Eğer sık sık gözlük kullanıyorsanız, bu tüyolar hoşunuza gidecek.

Gözlükleriniz sık sık buğulanıyorsa, biraz sabun sürüp sonrasında her zaman yaptığımız gibi peçeteyle silmenizi tavsiye ederim.

Gözlüğünüz sürekli aşağı kayıyorsa, iki lastik bant alın, gözlüğün kollarının çevresinde bunları birbirine bağlayın. İşte bu, artık gözlüğünüz kaymayacak!

Yeni bir okuma ya da güneş gözlüğü almaya çalışıyorsanız masa testini yapmayı unutma. Bunun için gözlükleri masanın üzerine koyun ve daha sonra her iki kolunun ucunun masaya temas edip etmediğine bakın. Temas etmiyorsa, kolların uzunlukları farklı demektir! Bu çok rahatsızlığa neden olabilir.

−6.00 diyoptri ya da üstünde miyopsanız ve yanlışlıkla çalışma masasında gözlüklerinizi kaybettiyseniz. Telefonunuzu alın, kamerasını açın ve gözlüklerinizi görene kadar masanın üstüne kamerasını zumlayın.

Gözlük kullananların muhtemelen bir başka kötü sorunu daha vardır – lensler üzerinde çizikler. Bu durumda lenslerin üzerine biraz diş macunu sürün.

Plastik poşetlerin bu kadar kullanışlı olabileceğini biliyor muydunuz? Nemden ve kumdan korumak için poşetleri plajda akıllı telefon kılıfı olarak kullanabilirsiniz.

Plastik poşet kullanarak harika kabarık bir omlet de pişirebilirsiniz!

Zaman damgaları:

2:11 Musluk damlama sesi mi?

4:12 Sesi çok mu açık?

7:24 Gözlük olmadan nasıl görülür

11:05 Koka koladan pasta
__________________________________

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.