«



Firmamızın temelleri 2010 yılında Mersin’de FDN LOJİSTİK olarak başlayıp 2015’ den bu yana FİDAN COMPANY olarak devam etmektedir. Taşımacılık sektöründe teknolojik gelişmelere paralel olarak daha hızlı, daha güvenli hizmet verme çabasıyla bünyesine oturtabilen kuruluşumuz; ithal ve ihraç mallarının nakliyesinde geniş bir yelpazede 8 yıllık deneyiminin getirdiği profesyonel hizmet anlayışıyla faaliyet göstermektedir.

Şirketimiz mümkün olan en iyi hizmeti sunmakla beraber; müşterilerine ithalat ve ihracat ile ilgili tüm bilgi akışını sağlayan bir uluslararası nakliye firmasıdır. Strateji ve politikamız; hızla gelişen dünya ile birlikte var olan bilgi birikimimizi geliştirmek buna paralel olarak da hizmet sınırlarımızı genişletmektir.

Bu hedefin çıkış noktası müşteri memnuniyetidir. Uluslararası nakliyatın her cephesinde bilgi sahibi olan kadromuz motivasyon, tecrübe ve iyi eğitimleriyle birer “Lojistik Uzmanları” dırlar.

Kadromuz dünyanın her yerine en iyi servisi, en güvenli şekilde, en uygun fiyata, kaliteden ödün vermeden sunabilmektedir.

Gümrükleme sürecinde geçen zamanın en aza indirgenmesine önem veriyoruz,böylece müşterilerimiz tedarik zinciri işleyişinde zorluk çekmeyecektir. Bir tedarik zinciri işleyişinde “beklenen zaman”, boşa geçen zamandır ve biz bu süreyi en aza indirmeye çalışıyoruz.

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.