«



Ekrem ve Elif bebek kursuna katıldı. BEBEK BAKIM KURSU
Aşk Mantık İntikam 40. Bölüm: https://youtu.be/WPEUrNDWE7s

Aşk Mantık İntikam 40. Bölüm Özeti:
Esra ve Ozan sonunda beraberdirler. Mutluluklarını bozmamak için tartışmamaya, kavga etmemeye karar verirler. Başarırlar da. Fakat bu durum ilişkilerinin dengesini bozar. Esra evliliklerinin bir rutine girdiğini fark edince bunu düzeltmeye karar verir. Aralarındaki ateşi geri getirecektir ama olaylar planladığı gibi gitmez. Ozan, Esra’yla gittiği yemeği mahvedince Esra, Zeyno ve Elif’le küçük bir direniş başlatır. Ozan ise Eko ve Musa ile karşı direniş başlatacaktır. Mahalleye sıçrayan olay ortamın iyice gerilmesine neden olur. Esra ve Ozan’ın arasındaki bu çatışma ateşlerini geri getirse de artık yeni bir sorunları vardır. Şirketi almak isteyen karanlık bir adam beklemedikleri bir anda hayatlarını alt üst eden bir hamle yapacaktır.

Elif, veda etmekte güçlük çekince kimseye haber vermeden İstanbul’dan ayrılır. Esra, Elif’in neden gittiğini öğrenince, Eko ve Ozan’la birlikte maceralı bir yolculuğa çıkarlar. Bu yolculuğun sonunda Ozan, Esra’nın duygularını değiştiremeyeceğini anlar. Esra’dan uzaklaşmaya karar verir. Ancak bazen bir an, insanın hayatının yönünün tamamen değişmesine sebep olur. İşte öyle bir an, Esra ve Ozan arasındaki dengelerin değişmesine neden olacaktır.

Esra garsonluk yapmaktadır ve artık hayatın zorluğundan sıkılarak yaşam standardının değişmesi için mühendis Ozan’la mantık evliliği yapmıştır. Ancak bu evlilikte maddi, manevi zorluklar yaşayınca evliliği bitirmek zorunda kalmıştır. Boşandıktan sonra Ozan bir yazılım şirketi açıp çok zengin olur. Ve bir gün Esra bu şirkette işe başlar.

OYUNCULAR: Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük, Melisa Döngel, Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy ve Mehmet Yılmaz

KÜNYE
YAPIM ŞİRKETİ: NO:9 PRODUCTIONS
YÖNETMEN: MURAT ÖZTÜRK
SENARYO: ÖZLEM İNCİ HEKİMOĞLU & NİL GÜLEÇ ÜNSAL

NOW Resmi Web Sitesi: https://www.nowtv.com.tr/
Aşk Mantık İntikam: https://www.nowtv.com.tr/Ask-Mantik-Intikam
Resmi Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/askmantikintikam
Resmi Instagram Sayfası: https://instagram.com/askmantikintikam
Resmi Twitter Sayfası: https://twitter.com/askmantikintikm

#NOW #AşkMantıkİntikam #BurcuÖzberk #İlhanŞen

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.