«



TTnet bir çok hizmet paketinde McAfee anti virüs programını ücretsiz olarak sunmakta. Ücretsiz olarak edinebileceğiniz anti virüs yazılımını nasıl indirebileceğinizi size bu videoda anlattım.

TTNET’in McAfee Antivirus Plus güvenlik programını bazı paket ve tarifelerde ücretsiz olarak dağıttığı doğrudur ve birçok TTNET abonesi bu haklarının farkında değildirler; hiç ihtiyaçları olmadığı halde PC’leri için başka antivirüs ve güvenlik programları arama çabalarına girerler.

Çok sıkı güvenlik gerektirmeyen ev kullanıcıları , küçük şirketler , profesyonel kullanım dışında sistemler için tavsiye edilebilecek başka bazı ücretsiz güvenlik çözümleri muhakkak vardır. PC kullananların büyük çoğunluğunu meydana getiren ev kullanıcıları, bu antivirüs ve güvenlik programlarından güvenle faydalanabilirler.

TTNET Güvenlik McAfee Antivirus Plus

McAfee Antivirus Plus güvenlik programı bedava değildir, ücretlidir ama ttnet tarafından ultranet ve üstü internet abonelerine ücretsiz dağıtılır. Dünyaca ünlü bir antivirüs programıdır ve görevini gayet iyi yapar.

Ultranet ve üstü aboneler ((VDSL2) antivürüs yazılımını ücretsiz olarak kullanabilirler.
Antivirüs lisansı tek kullanıcı içindir.

TTNET’in tüm servislerinden TEK ŞİFRE’nizi oluşturarak yararlanabilirsiniz.

Ücretsiz antivirüs programını İndirme linki:
https://www.turktelekomguvenlik.com/

#antivirüs #ücretsizantivirüs #bedavaantivirüs

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.