«



İNANILMAZ PRATİK FİKİRLER VE ÇÖZÜMLER

Hadi gelin birlikte muhteşem bir akıllı telefon projektörü yapalım. Muhtemelen “Bununla ne izleyeceğim ki?” diye merak ediyorsunuz?

– İstediğiniz her şeyi! Eğer bu konuda fikirlere ihtiyacınız varsa sizin için hazırladığımız önerilerden bazıları şöyle:

Pijamalarınızı veya rahat bir şeyler giyip yatağınıza kıvrılın ve yatak odanızın konforunda filmleri ve TV programlarını duvara yansıtarak izleyin. Çok rahat değil mi? Ama dikkatli olun, aman yatağınıza patlamış mısır dökmeyin!

Tüm arkadaşlarınızla akıllı telefonunuzdan bir şeyler izlemek istediğinizde bazılarınız ekranı göremiyor mu? Komik videoları ve vineları duvara yansıtın ve izlemeye çalışırken kimsenin boynu tutulmasın. İşte bu!

Bilgisayarınızda, fotoğraflarını veya ilginç görselleri kullanarak bir slide şov hazırlayın ve akıllı telefonunuza aktarın; böylece ev partileriniz için çok havalı bir görsel şölen hazırlamış olacaksınız. Bu teknik aynı zamanda hareketsiz resimlerle de yapabilirsiniz özellikle de birden fazla akıllı telefon projektörünüz varsa.

Hadi o zaman, biran evvel işe koyulalım. Kutuda ne var? Bunları nasıl birleştiririz?

Kollarınızı sıvayın çünkü işin bu kısmı birazcık pratik gerektiriyor. Merak etmeyin- akıllı telefon projektörü yapmak için bir hafta boyunca tuvalet kağıdı rulosu ya da dondurma çubuğu biriktirmenize gerek yok, çünkü ihtiyacınız olanların hemen hepsi zaten kutunun içinde. Bunların haricinde bir tüp tutkal ve çift taraflı yapışkan banda ve 15 dakikaya ihtiyacınız var (doğru duydunuz, sadece 15 dakika).

ZAMAN BİLGİSİ:

0:53 Pil ışığı

1:15 Hologram

2:44 Ev yapımı dolmakalem

4:55 Kola şişesi telefon standı
__________________________

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.