«



CADILAR BAYRAMI SÜSLEME FİKİRLERİ

Küçük bir kızken, babamın Cadılar Bayramı’nda piyanonun üstüne koyduğu birkaç sevimli hayaleti vardı. Onları tutan şeyin nişasta olduğunu bilmeden gerçekten havada süzüldüğünü düşünürdüm. Bu sene, arkadaşlarımın da bunun deneyimlemesini sağlamak için zamanın geldiğine karar verdim. Bulması zor ama ben sıvı nişasta kullandım. Ayrıca, bir iki hayalete harcamak için çok para gidiyor. Bu sebeple bunları yapmak için daha iyi ve daha ucuz bir yol buldum. İhtiyacınız olan şeyler:

Tülbent (Ben benimkini sadece marketin fırın bölümünde buldum. Bütün paketi bir hayalet için kullandım. Yarısını ikiye böldüm ve daha sağlam hale getirmek için 2 kat kullandım)

Siyah keçe

Mısır nişastası

Su

Tülbentleri kururken desteklemek için eğreti de olsa bir stand

İlk olarak, ev yapımı sıvı nişasta yaparak başlıyorsunuz.

Mikrodalgada güvenli olabilecek bir kaba 2 bardak su dökün. Daha sonra bir bardak mısır nişastası ekleyin ve iyice karıştırın.

30 saniye aralıklarla mikrodalgaya sokun, kalınlaşana kadar arada bir karıştırın. Benimki toplamda 2 dakika sürdü. Az çok olacak olan bu:

Kenara koyun ve biraz soğumaya bırakın. Yine de tam soğumasını istemiyoruz.

Bu arada, eğreti de olsa standınızı kurun. Bardak, balon, strafor topları kullanabilirsiniz. Doğru şekli ve boyutu sağlamak için ne bulabilirsen onu kullanabilirsiniz. Sadece kuruduğunda tülbentin altından çıkarabileceğinizden emin olun. Balonlar iyi olur çünkü onları patlatabilirsiniz. Bende hiç balon yoktu, bu yüzden bunları kullandım:

Masanın üzerine biraz buzdolabı kağıdı koydum, böylece hayaletin kuruması sırasında (masanın yanında) üstünne koyacağım bir şey olacaktı.

Sonra, tülbenti ikiye böldüm. Hayaletimin biraz daha sağlam olmasını istedim. Her tülbent parçasını mısır nişastasıyla kaplayın. Bu biraz zaman aldı. Üstünü iyice kaplayın.

Tülbent parçalarını, sırayla standınızın üstüne birer birer serin ve istediğiniz şekilde ayarlayın. Çünkü kuruduğunda, hiçbir şeyi değiştiremezsiniz.

Çok iyi bir hale geldikten sonra tamamen kurumasını bekleyin. Benimki bir gece sürdü. Sertleştiğinde, tülbenti kalıptan dikkatlice çıkarın ve iki keçe gözüne yapıştırın.

Kamerada yakalamak gerçekten zor, ama hayaletim bayağı şeffaf oldu ve gerçekten havada süzülüyormuş gibi görünüyor!

Zaman bilgileri:

0:14 Kabakla harika fikirleri

2:54 Dişlek kabak

5:02 Vücudunuz – hayaletiniz

7:27 İskeletler
__________________________

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.