«



(Stapelia) Leş Kaktüsü Tohumdan Üretimi Tüm Ayrıntılarıyla Bu Paylaşımımda Bula Bilirsiniz
Leş Kaktüsü Bakımı Nasıl Olmalı?
Bol Aydınlık Direk Güneş Almayan Havadar Bir Ortamda Bakılmalı Yazın Saat 1_3 Arası Yakıcı Güneşe Maruz Kalırsa Yapraklarında Yanmalar Meydana Gele Biliyor Buna Çok Dikkat Etmek Gerekir!
Toprağı Bol Dranajlı Suyu Geçirgen Bir Toprak Olmalıdır Kaktüs Sukulent Toprağıda Ola Bilir Saksımızın Alt Dranaj Delikleri Mutlaka Açık Olmalı Suyu Güzel Tahliye Ede Bilmesi İçin!
Suyu Pek Sevmez Toprağı Tam Kurumadan Kesinlinle Sulamayın Buna Her Ne Kadar Leş Kaktüsü Denilsede Bir Sukulent Türüdür ve Suyu Yapraklarından Depoluyor Fazla Sulama Yaparsanız Kök Çürümesine Neden Ola Biliyor!
Üretimi Dibinden Verdiği Sürgünlerden Ayırarak Yada Çelik Alma Yöntemiyle Yada Görmüş Olduğunuz Gibi Tohumlarından Üretile Biliyor Çok Nazlı Bir Tür Değildir Herkes Rahatlıkla Baka Bílír Bunun Çiçek Açmamış Tomurcuklu Halinede Halk Arasında Damat Bohçası Deniliyor Birde Polis Rozeti Olarakta Bilinir!
Takipte Kalın Beğeni ve Yorumlarınızı Bekliyorum Sevgili.Takipçilerim İnşallah Bir Başka Videoda Görüşmek Üzere Hoşçakalın Allah’a Emanet Olun Hepiniz Çok Değerlisiniz Bením İçin 🤗

🌱 ÇOKÇA BİTKİ ve BOLCA BİLGİ İÇİN
💚 Beğenmeyi Kaydedmeyi ve Takip Etmeyi Unutmayın Sevgiler 🥰

#stapelia #leşkaktüsü #çiçekbakimivideolari #çiçekbakımı #vlog #yuotubeshortvideo #balkonçiçekleri #bitkibakımı #damatnohçası #polisrozeti #plantslover #bursa #çiçekbakımları

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.