«



YÜZDE UYGULAMALAR
Bu güzellik tüyoları sizi bir Hollywood yıldızına dönüştürecek!

Saçınızın rengi atmışsa, bir limon alın, kenarını kesin ve üzerine bir sprey başlığı koyun. Saçlarınıza limon suyu püskürtün ve 15 dakika bekletin.

Ayaklarınızın tabanları kurumuş ve hatta çatlamışsa, ılık su ve birayla bir ayak banyosu yapın. Ayaklarınızı bu bu karışımın içinde 30 dakika tutun.

Eğer beklenmedik bir anda deodorantınız bittiyse, koltuk altlarınıza limon suyu sürün, fakat limonu normal deodorantla yaptığınız gibi tıraş ettikten hemen sonra kullanmayın.

Saçlarınızda statik elektrik sorunu varsa, bir diş fırçasına biraz saç spreyi sıkın ve bunun ardından saçınızı fırçalayın.

Ve kısa sürede saçınızda mükemmel bukleler yapmak istiyorsanız harika bir tüyo. Önce yüksek bir topuz yapın, sonra saçları tek tek bukle yapmaya başlayın. Bu şekilde yapılması çok daha kolay. Ve işiniz bittiğinde, saç badını çıkarın.

Dermatologların uzak durduğu 9 cilt ürünü:
Vücut losyonu. Vücut losyonları yüksek derecede su içerir. Bu losyonlar kremler kadar cilde nüfuz etmez ya da nem kaybını azaltmaz.

Dermatologlar genellikle daha ağır ve losyonlardan daha yüksek bir kayganlığa sahip kremler kullanırlar.

Odun kömüründen yüz maskesi. Bu maskeler sadece cilt yapısına zarar verir. Bu maskelerin bileşenleri çok yoğundur. Kil maskelerini kullanmak çok daha iyidir.

Güneşten koruyucu spreyler. Sprey cilde ulaşmadan önce aktif içeriğini kısmen kaybeder.

Güneş yağları ultraviyole ışınlarına karşı düşük bir koruma sağlar ve gözenekleri tıkar. Bu nedenle kozmetik uzmanlar kendileri güneşten koruyan kremleri tercih ederler.

Yüz fırçaları çok aşındırıcıdır ve tahrişe ve iltihaba neden olur. Pullanmayı önleyici glikolik asit, cildinizi parlatıp nemlendirerek ölü deri hücrelerini yavaşça temizler.

Hidrokortizon kremi, döküntülere, cildin incelmesine, deri iltihabına ve steroid aknelere neden olabilir. Güçlü bir steroid ürünüdür. Asla doktor reçetesi olmadan kullanmayın!

Ayak maskesi. Ayak maskeleri hiçbir işe yaramaz ve yapması çok da kolay değildir. Gıda kremleri kolayca bunların yerini tutabilir.

Alkol bazlı sıkılaştırıcılar. Bunlar cildinizi kurutabilir, matlaştırabilir ve pul pul hale getirebilir. Yağsız nemlendiriciler kullanmak daha iyidir.

SLS’li (Sodyum lauryl sülfatlı) ürünler. Cildinizi tahriş edebilir ve kurutabilir. SLS olmadan şampuan kullanmak daha iyidir.

___

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.