«



SUYLA HİLELER

Bir shot bardağına su, bir diğerine viski doldurun. Suyla dolu olanın üstüne su dökülmeyecek şekilde bir plastik kart koyun ve bunu viski bardağının üzerine yerleştirin. Bardaklar arasında küçük bir boşluk oluşturacak şekilde kartı kaydırın. Yaklaşık 10 dakika bekleyin. Viski üste çıkacak ve su altta kalacaktır. Su viskiden daha ağırdır, bu yüzden bir boşluk bırakıldığında doğal olarak yer değiştirirler.

Bir şişe tonik alın ve üstüne siyah bir ışık koyun. Toniğin parladığınızı göreceksiniz. Tonik siyah ışığa tepki veren fosfor içerir.

Plastik veya iplikten bir eleği alın ve şişenin boynuna lastik bantla bunu takın. Elekten geçirerek şişeye suyu dökün, eleğin üstünü kapayın ve şişeyi baş aşağı çevirin ve elinizi çekin. Endişelenmeyin, dökülmez. Biraz kürdan alın ve bunları eleğe batırın. Bir iki damla su geçebilir, ancak su dökülmez ve kürdanlar yukarı doğru yüzer. Suyun yapışma özelliği, suyun elekten dökülmesini engeller.

Bunlar herhangi bir partide veya etkinlikte yapılabilecek kolay, güvenli ve eğlenceli şeyler. Bilim kuralları işler ve bilim sayesinde partideki en havalı kişi siz olursunuz. Bunları önce evde deneyin, böylece arkadaşlarınıza bunlarla gösteriş yaptığınızda ne yaptığınızı biliyormuş gibi görünün! ; )

Zaman bilgileri:
0:32 Yağ bardağı
2:13 Gökkuşağı şişesi
2:31 Yüzen kürdanlar
3:25 Dökülmez

___

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.