«



MAKYAJ VE SAÇ BAKIMI BECERİLERİNİZİ TAZELEMENİZ İÇİN TÜYOLAR

Kıvırcık saçlar hayat dolu ve çok farklı olsalar da konu gelişigüzel yapılan topuzlara, havalı at kuyruklarına ve detaylı örgülere gelince iş biraz zorlaşıyor!
Aslında asıl amacımız buklelerimize söz dinletmekti, ancak kıvırcık saçlar için bu kolay ve şirin saç stilleri bizi biraz daha yaratıcı olmaya yönlendirdi.
Çılgın dalgalı saçlarınızı, enerjik buklelerinizi ve kıvır kıvır saçlarınızı hazırlayın, çünkü artık onları da şekillendirebileceksiniz!
Bu şirin kıvırcık saç stillerini sadece birkaç tel toka ve lastik toka kullanarak birkaç adımda yapabilirsiniz. Doğal buklelerinizle topuz veya dağınık topuz gibi çok basit saç modelleri bile yapabilirsiniz, saçlarınızın hacmi, dokusu ve kalınlığı bu saç modellerine çok farklı bir hava katabilir. Kıvırcık saçlar yaptığınız modelleri saç spreyinden çok daha iyi tutar ve kıvır kıvır olmaları yüzünden “gelişi güzel yapılmış” havası verirler. İster resmi ister gündelik; bu kıvırcık saç modelleri herkesi etkisi altında bırakacak!
İşte saçlarınıza nasıl şekil vereceğinizi bilmediğiniz günlerde saçlarınızın harika görünmesini sağlayacak 5 kolay saç modeli! 😊
ZAMAN BİLGİLERİ:
2:43 Statik elektrikten kurtulun
3:57 Üşengeçler için saçları kıvırcık yapma yöntemleri
8:38 Gıdınızdan kurtulun
13:02 Kuruyan rimel için lens solüsyonu

___

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.