«



HARİKA TELEFON TÜYOLARI

Telefon tüyolarını çok seviyorum! Çok kolay ve eğlenceliler!

İşte herhangi bir günde işinize yarayabilecek birkaç tüyo! Hepimiz akıllı telefonlarımıza bağımlıyız, bu yüzden bu alışkanlığı lehimize çevirmemiz iyiliğimize olur! İşte başlıyoruz!

Her iddiasına varım ki bu sorun en yaygın olanı! Hiç telefonunuzun ekranındaki lekeleri ve parmak ilerini fark ettiniz mi? Ben ettim. İşte bu yüzden silgi alıp dikkatlice temizlemeye başladım. Çok işe yaradı!

Cep telefonunuzun ayarlarında varlığından haberdar olmadığınız çok yararlı şeyler vardır. Mesela, kulaklıkla uzaktan çekim, su damlası makro lensler, beyaz fon reflektörü, ten rengi çorapla çekimi yumuşatmak, güneş gözlüğü filtresi, sualtı kılıfı, flaş difüzörü, yarış oyunu aleti bunlardan bazıları. Ayrıca size çok tarz ve kullanışlı telefon kapları yapmayı da öğreteceğim!

Eski kravatlarınızı, normal ya da renk değiştiren ojelerinizi, tüyleri, tutkal tabancasını, banyo askılarını, saat kordonunu, hatta pişirme kalıbını bile kullanabilirsiniz! Bu arada, akıllı telefonunuzda hologram yani optik illüzyonlar yapıp izleyebilirsiniz! İyi eğlenceler arkadaşlar!

Bu sefer sizlerle bütçe dostu fotoğraf ipuçları ve el işleri paylaşacağım!

Fotoğraf seansları için harika pozları ve yüz açılarını ve doğal filtreler oluşturma yollarını öğrenmek üzeresiniz!

ZAMAN BİLGİLERİ:

0:11 Kanlı parmak izleri

1:38 Tüy partisi

3:26 Hayat hikayem

5:24 Oje telefon kabı

___

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.