«



HER TÜRLÜ DURUMDA İŞİNİZE YARAYACAK TÜYOLAR

Coca-Cola’yı evinizde temizlik amacıyla kullanabilirsiniz, hatta saçınıza yapışan sakızı bile kolayla çıkarabilirsiniz. Şimdi sizlere saçınızdan sakızı Coca-Cola ile nasıl çıkarabileceğinizi anlatacağım.

Sürekli sakız çiğneyip duran 5 yaşındaki bir yeğenim var ve geçen hafta sakız saçına yapıştı. İlk olarak saçını kesmeyi düşündüm. Ama küçük kızım saçlarının kesilmesini istemiyordu çünkü Karlar Ülkesi’ndeki Kraliçe Elsa olmak istiyordu. Ben de şu çözümü buldum. Bir şişe Coca-Cola aldım ve saçının sakız yapışan kısmına biraz döktüm. 2 dakika beklettim. Sakız kolayca çıktı. İyi iş kola!

İşte ütüleme derdi olmadan gömleklerin yakalarını dümdüz yapma şeklim. Çok pratik ve sevdiğim gibi ütülü görünümlü! Sabahları işe gitmeye hazırlanırken her zaman gömleğimin yakasını ütülemeye zamanım olmuyor. Bunun yerine saç düzleştiricisi alıyorum, ısıtıyorum ve gömleğimin yaka kısmında birkaç saniye bekleterek her yerine uyguluyorum.

Saç düzleştiricisini ütü olarak kullanmak çok akıllıca bir yaşam tüyosudur! Ütünüzü çıkarmaya ve ütü yapmaya zamanınız olmadığında küçük kırışıklıkları düzeltmek için çok işinize yarayacak!

ZAMAN BİLGİLERİ:

1:18 Kitap ayracı

4:42 Çok renkli fosforlu kalem

8:08 Saç düzleştiricisi ile ütü

10:44 Et nasıl saklanır

_____________________

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.