«



SICAK TUTKAL TÜYOLARI

Şu hep istediğiniz mükemmel ayakkabıları sonunda buldunuz ama ayakkabıların tabanı dümdüz ve altında hiç çıkıntı yok mu?

İster inanın, ister inanmayın ama bu tür ayakkabılar aslında biraz tehlikeli! Tutkal tabancasıyla ayakkabının tabanına şeritler çizerek bu durumun üstesinden gelebilirsiniz.

Kayan çoraplardan nefret ediyorum! Normalde pek umursamam ama malumunuz kış yaklaşıyor ve keşke ayağıma bir şeyler giysem!

İnternette kaymaz tabanlı çorap buldum ama birazcık pahalılar, hem beni bilirsiniz, bazı şeyleri kendim yapmayı seviyorum!

Aklıma şöyle bir fikir geldi. Tutkal tabancamdan azıcık bir tutkal alıp çorapların tabanına yapıştırdım ve çoraplarım kaymaz taban oldu. Bu işlem, gerçekten çok kolaydı ve sadece 10 dakikamı aldı!

Önce tutkal tabancanızı çalıştırın ve kullanacağınız çorapları bulun.

Tabanına tutkal süreceğiniz çorapları düzelterek hazırlayın. Ayrıca, bir kartona ayağınızın şeklini kopyalayabilir ve çorapları bunun üzerine denk getirebilirsiniz, böylelikle hem üzerinde çalışacağınız alan tam da ayağınız şeklinde hem de sert ve düz olur. Ama bu size kalmış. Ben sadece çorapları ters çevirip düzelttim.

Daha sonra çorapların tabanına tutkalla noktalar kondurun.

15-20 dakika tutkalın soğumasını bekleyin. Yürürken çorapların ayağınızı rahatsız etmemesi için tutkalla yaptığınız noktaları düzleştirin.

Hepsi bu kadar! Bunu her çeşit pamuklu çorapla hatta külotlu çorapla da yapabilirsiniz, ama opak çoraplarla yapmanızı tavsiye etmem. Ben denemedim ama tutkal, opak çorapları eritebilir diye düşünüyorum.

Kaymaz tabanlı çoraplarınızı tersine çevirerek yıkayın ve asarak kurutun. Ya da elde yıkayın. Kurutma makinesinde kurutursanız tutkal eriyecektir. Tecrübeyle sabittir!

ZAMAN BİLGİLERİ:

6:27 Bardakaltı

6:48 Telefon kılıfı

15:49 Sıcak tutkal silgi

17:01 Çiçekli bileklik

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.