«



KAHKAHA EN İYİ İLAÇTIR!

Herkes şakaları sever, sizin için hazırladığımız bu şakalara bayılacaksınız! Özellikle de hem tehlikesiz hem de komik oldukları için. Arkadaşlarınızı şaşırtacak komik şakaların listesini sizin için hazırladık! Hadi biraz eğlenelim! Bu şaka oldukça korkunç ama aynı zamanda çok komik! Bir kaç tane toplu iğneyi ortadan ikiye bölün, uçlarına tutkal sürüp sanki parmağınıza batmış görüntüsü verecek şekilde parmağınıza yapıştırın. Parmağınıza biraz da kırmızı gıda boyası sürün, arkadaşlarınızın ödü kopacak! Buna benzer bir şakayı çiviyle ve telefonla da yapabilirsiniz. Erkek arkadaşınız şok geçirecek!

Sihire inanır mısınız? Kesinlikle evet, eminiz sihir numaralarına da bayılıyorsunuz! Bu videomuz baştan sona kolaylıkla yapabileceğiniz hatta arkadaşlarınıza da öğretebileceğiniz sihir numaralarıyla dolu! Dönen sihirli kart, havaya yükselen banknot ve plastik bardakla yapılan sihir numaraları videomuzda sizi bekliyor!

Arkadaşlarınıza şaka mı yapmak istiyorsunuz? Arkadaşlarınızı şaşırtacak bir dizi resim hazırladık! HAdi eğlenelim! Dişli hayvan resimler kesinlikle favoriniz olacak! Videomuzda sizlere bu resimleri çizmek için herkesin ağzını açık bırakacak muhteşem teknikler göstereceğiz; hayvan resmi çizmek en sevdiğiniz etkinliklerden biri olacak!

Resim yapmanın yaratıcılığınızı artırdığını, stresi azalttığını aklınızdan çıkarmayın ve keyfini çıkarın!

Daha bitmedi, bunlara ek olarak, arkadaşlarınızı şaşırtmak için yenilebilir hilelerin bir derlemesi de videomuzda sizleri bekliyor! Arkadaşlarınıza, jöle solucanlarla şaka yapabilirsiniz! Bunun için esnek pipet, süt, toz kakao ve jelatine ihtiyacınız var. Malzemeleri karıştırıp mikrodalga fırına koyun. Bardağı pipetlerle doldurun unutmayın, pipetin esnek tarafı aşağıda olacak. İşte bu kadar!

Yenilebilir ruj yapmak için de beyaz çikolata kullanın. Arkadaşlarınızı şaşırtın!

Unutmayın, kahkahanın ve eğlence sağlığınıza çok faydalıdır dahası yaratıcılığınızı da artırır! İyi eğlenceler!

ZAMAN BİLGİLERİ:

00:24 Dişli hayvanlar

01:30 İğne şakası

02:12 Yenilebilir solucan

04:28 Sihir numaraları

08:17 Parti oyunları

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.