1. Anasayfa
  2. Fragmanlar
  3. Love Is Blind: Germany (Sezon 1 Tanıtım Fragmanı altyazılı) | Türkçe fragman | Netflix Fragman izle

Love Is Blind: Germany (Sezon 1 Tanıtım Fragmanı altyazılı) | Türkçe fragman | Netflix Fragman izle

«



Benzersiz flört deneyi Almanya’ya geliyor. Gerçek aşkı arayan Alman bekârlar, flörtlerine evlenme teklifi ediyor. Peki beraberlikleri ömür boyu sürecek mi?

Aşkın gözü gerçekten kör mü? Almanca konuşan 30 bekâr, yüzeysel randevulardan bıktığı için Love is Blind: Almanya’da gerçek aşkı arıyor. Bekârlar, görsel uyaranların dikkatlerini dağıtmaması için ilk randevularında birbirlerini duyabildikleri ama göremedikleri küçük kabinlerde bir araya gelecek. İlk turun sonunda derin sohbetlerle birbirlerine açılıp duygusal bağ kurmayı başaranlar ise önemli bir soruyla karşı karşıya kalacak: “Benimle evlenir misin?” Yeterince güçlü duygular hisseden çiftler, birbirlerini ilk kez nişanlandıktan sonra görecek.

Manevi değerlerin önemi ve çiftlerin ilişkilerini ilerletip ilerletemeyeceği yalnızca dış görünüşe bağlı olmayacak. İlişkiler, çiftlerin birbirlerinin ailelerini ve arkadaşlarını tanımaya başlamasıyla da sınanacak. Bakalım romantik randevular ve zorlu düğün planları arasında ruh eşini bulup “Evet” diyenler kimler olacak?

Love is Blind’ın ABD yapımı orijinal versiyonu 2020’de Netflix’te yayınlanmış ve dünya genelinde büyük ilgi uyandırmıştı. 6. sezonu 14 Şubat 2024’te başlayan dizinin formatı, ABD dışında Brezilya, Japonya ve İsveç’te başarı yakaladı.

Love Is Blind: Germany
Türkçe fragman (Sezon 1 Tanıtım Fragmanı altyazılı)
Netflix

Reality Programları, Varyete Eğlence, Almanya Yapımları, Reality Yarışma Programları, Düğün ve Aşk Temalı Reality Programları, Romantik, Yarışma, Almanya Yapımı, Dizi

#TürkçeFragmanlar #Netflix #RealityProgramları

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.