«



AYAL GÜCÜNÜZÜ UÇURUN

Çevre dostu projeler bugünlerde çok popüler ve işte size ev dekore etmek için bazı kolay ve sevimli öğelerin bir koleksiyonu!

Çevre dostu tasarımlar her zaman en tutulan trenddir! Ahşap çubuklardan sevimli bir lamba yaratın. Sıcak tutkal tabancasını kullanarak şişirilmiş bir balonun üstünü çubuklarla kaplayın. Kurumaya bırakın ve balon hazır olduğunda patlatın çubukları üstünden yavaşça alın. Keyfini çıkarın!

Çimento kullanarak yapılacak şeyler için bu süper yaratıcı fikirlere bir göz atın!

Bugün, bahçenizin ve ev bitkileri koleksiyonunuzun en şirin kısmı olacak betondan ellerin nasıl yapılacağını öğreneceksiniz! İhtiyacınız olan şeyler çimento, bulaşık eldivenleri ve bir kap. Çimentoyu dikkatlice bulaşık eldiveninin içine dökün. Çimentoyu lastik eldivenin içine dikkatlice doldurun ve bunu bir kaba yerleştirin. Çimentonun kurumasını bekleyin ve ardından eldiveni çıkarın. Şimdi çok güzel dekoratif bir parçanız oldu!

Etli bitkiyle çok seveceğiniz bazı inanılmaz dekorasyon fikirleri hazırladık. Etli bitkiler, günümüzde en popüler dekorasyon trendlerinden biridir ve oda dekorunuzu bu bitkilerle canlandırabilirsiniz. Videomuzu izleyin ve kendi betondan saksılarınızı yaparak evinizin iç tasarımınızı geliştirin. Bu sizi çok uğraştıramayacağı gibi çıkan sonucu çok seveceksiniz. Beton saksılar yapmak için silikon kalıp ve betona ihtiyacınız olacak. Nasıl yaptığımızı izleyip eğlenin! Üstelik, saksıları evinize uyan herhangi bir renkte de boyayabilirsiniz!

Taşlar ucuzdur ve dekorasyon ve el işleri için harika bir malzeme olabilir. Bu hoş malzemeyle yapabileceğiniz şeyler için harika tüyoları biraraya getirdik. İyi eğlenceler! 😊

Taşların nerdeyse bedava olduğunu ve sanat ve el işleri için en hoş malzemeden biri olduğunu unutmayın.

Bir ojenizi açın ve taşların üstüne dökmeye başlayın. Bırakın kurusun. Sonra benim yaptığım gibi bunu bir kavanozun kapağının süslemesinde kullanabilirsiniz.

Lastikten bir paspas alın, üstüne biraz taş koyun ve işte oldu! Evinize girmeden önce artık denizten bazı esintiler taşıyan güzel bir deniz temalı paspasınız oldu. Ayrıca bu tip bir paspası ofiste de kullanabilirsiniz. Ayaklarınız için de harika fikirler bulacağınız videomuza göz gezdirin!

Eğer doğal çiçeklerin bakımında çok iyi değilseniz, harika taştan kaktüsler yapmaya çalışın, bu dekorasyon öğesinin ne kadar sevimli olduğuna inanmayacaksınız.

En sevdiğiniz tüyolarımızı yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın!

Zaman bilgileri:

00:06 Çevre dostu lamba

00:52 Betondan eller

02:33 Ojeyi dökün

03:01 Çakıl taşından paspas

07:22 Aile portresi

5 Dakikada Hallet kanalına abone olmak için: https://goo.gl/988RDr
Olumlu bak kanalına abone olmak için: https://goo.gl/aoVCYZ

source

Bir Cevap Yaz

cakir Hakkında

Bir Cevap Yaz

Yorum yapabilmek için girişyapmalısınız.